Stiri mondene

Emily Burghelea, însărcinată! Primele imagini cu burtica de gravidă

Emily Burghelea
Emily Burghelea a anunțat în urmă cu puțin timp că este însărcinată. Vedeta a dat vestea cea mare în cadrul emisiunii Theo Show.

Emily Burghelea, fosta concurentă „Bravo, ai Stil! Celebrities” și asistentă de televiziune, este în culmea fericirii.

După o nuntă la care nimeni nu s-ar fi așteptat, Emily Burghelea, în vârstă de 21 de ani, a anunțat astăzi pe rețelele de socializare că este însărcinată. De fapt, iubitul ei a fost cel care a dat vestea primul, motiv pentru care Emily a ținut „să-i bată obrazul”.

Citeste si: Emily Burghelea a dezvăluit secretul soțului său: ”Prima întâlnire a fost extrem de emoționantă pentru că...”

„A posta iubitul ei o poză atât de frumoasă cu o descriere atât de amuzantă. Nu știu cum faci tu, iubire, că de fiecare dată iei exclusivitățile pe contul tău. Și rochia de mireasă ai postat-o primul și prima poză cu noi doi. Nu se poate! Îmi iei fața, gata, ajunge!”, a spus Emily Burghelea. 

Emily Burghelea, însărcinată în luna a șaptea

Emily Burghelea a postat prima fotografie cu burtica de gravidă pe contul ei de Instagram. 

Emily Burghelea

„O să fim părinți! 🧚🏼‍♀️ SURPRIZĂ!!! 🤰🏼”, a scris fosta asistentă tv.

Emily Burghelea s-a căsătorit în luna noimbrie a anului trecut după ce a fost cerută de soție în direct, în platoul emisiunii Teo Show.

Emily Burghelea

„Cred că acestea sunt cele mai expresive fotografii pe care le-am făcut vreodată. Slujba a fost dumnezeiască, nu m-am putut opri din plâns iar sentimentele trăite nu se pot compara cu nimic. O combinație de o profunzime nemaiîntâlnită. Fiecare cuvânt vibra atât de puternic încât simțeam că-mi străbate tot corpul, și-mi face pielea de găînă. Aveam impresia că totul strălucește și suntem în altă lume. Îl țineam de mâna pe iubitul meu și parcă deveneam unul și același, binecuvântați de Dumnezeu. Mirosul, cântecul, cuvintele rostie de preot, totul era mai frumos. Știu că va doriți să vedeți poze cu rochia în întregime, urmează să le postez și pe acelea însă până atunci… va invit să retrăiti alături de mine fiecare moment emoționant din biserica”,  a transmis Emily Burghelea pe rețelele de socializare.