Stiri

Veste bună pentru utilizatorii Netflix! Platforma online lansează 5 producții originale disponibile și în România

Netflix lansează 5 producții originale disponibile și în România.
Netflix lansează 5 producții originale disponibile și în România. [Sursa foto: PixaBay]
Oficialii Netflix au anunțat lansarea a 5 producții originale disponibile și în țara noastră. Avem detalii în articol!

Gigantul streamingului a lansat șase noi producții, din care doar cele cinci originale (un film și patru serii) pot fi văzute și în România. Una dintre cele mai așteptate producții este „The Privilege”, film intitulat inițial ” Das Privileg ”. Iubitorii de filme vor avea ocazia să-l vadă în distribuție pe Max Schimmelpfennig, cunoscut din producția Dark. Actorul interpretează rolul unui tânăr care a fost nevoit să asiste la moartea surorii sale mai mare.

Celelalte serii originale Netflix disponibile:

Disenchantment, sezonul 4

Deși nu se află printre producțiile populare ale lui Matt Groening, The Simpsons sau Futurama, Disenchantment, care a avut premiera în 2018, a reușit să strângă o bază solidă de fani care să-i garanteze revenirea pe platforma Netflix.

The Big Shot – Idei de vânzare, sezonul 1

Întreprinzători își prezintă ideile în fața unor jurați celebri, dar și a publicului. Pentru a câștiga 200.000 de reali (aproape $40.000), au de trecut probe dure.

Catching Killers/ Pe urmele criminalilor în serie, sezonul 2

Producția explorează cazurile de criminali în serie notorii.

Anchetatorii oferă o perspectivă aprofundată asupra detaliilor înfricoșătoare din spatele fiecărui caz și modul în care acestea au fost rezolvate.

Only Jokes Allowed – Liber doar la glume, sezonul 1

Filmul potivit pentru iubitorii de stand-up. Șase din cei mai buni comedianți din Africa de Sud urcă pe scenă pentru a-și expune talentul și colecția de momente stand-up.

Citeste si: Coduri secrete Netflix: Cum poţi găsi rapid filme şi seriale?

De asemenea, tot în februarie, dar din a două jumătate a lunii, oficialii Netflix au pregătit lansarea unor filme precum: Erax, Fistful of Vengeance, Forgive us our Trespasses, Heart Shot, Rabbids Invation Special: Mission to Mars, sau Texas Chainsaw Massacre.