Stiri

„Escrocul de pe Tinder”, documentarul de pe Netflix pe care trebuie neapărat să-l vezi. Ce spune protagonistul Simon Leviev despre documentar?!

„Escrocul de pe Tinder”, documentarul de pe Netflix pe  care trebuie neapărat să-l vezi. Ce spune protagonistul Simon Leviev despre documentar?!
„Escrocul de pe Tinder”, documentarul de pe Netflix pe care trebuie neapărat să-l vezi. Ce spune protagonistul Simon Leviev despre documentar?! [Sursa foto: Instagram]

„Escrocul de pe Tinder” este cel mai nou documentar de pe Tinder care a devenit un adevărat fenomen.

Citeste si: Seriale și filme Netflix februarie 2022: Cele mai noi filme și seriale

„Escrocul de pe Tinder” este interzis pe aplicațiile de dating după dezvăluirile din documentarul de pe Netflix 

Documentarul spune povestea unor femei escrocate de un bărbat pe nume Simon Leviev pe Tinder.

Bărbatul le aborda pe Tinder și se dădea drept patronul unui brand de bijuterii cu diamante, iar la prima întâlnire, pentru a face impresie, le ducea pe fete la un restaurant extrem de scump. Ușor, ușor, începeau să apară așa zisele probleme în relație, iar bărbatul începea să le ceară bani așa ziselor sale „iubite”, pentru a ieși din probleme, însă, de fapt el folosea acei bani pentru a se distra.
Se bănuiește că Hayut ar fi escrocat mai bine de 10 milioane de dolari, de-a lungul timpului, de la femei din diferite țări europene, lăsându-le pe acestea cu Cam atât cu spoilerele pentru că ar trebui să vă lăsăm pe voi să vedeți documentarul pentru că, da, merită.

„Escrocul de pe Tinder”, documentarul de pe Netflix pe  care trebuie neapărat să-l vezi. Ce spune protagonistul Simon Leviev despre documentar?!
„Escrocul de pe Tinder”, documentarul de pe Netflix pe care trebuie neapărat să-l vezi. Ce spune protagonistul Simon Leviev despre documentar?![Sursa foto: Instagram]

Însă ce mai avem noi de adăugat, este că, deși nu a vrut să participe la filmările documentarului, Leviev a publicat un mesaj în care a promis că își va spune și el părerea despre acest caz.

„Îmi voi spune povestea în următoarele zile, după ce voi pune cap la cap toate informațiile, astfel încât toate părțile implicate să beneficieze de respectul cuvenit. Până atunci, vă rog să nu trageți concluzii”, a scris Simon Leviev.