Stiri

Veste bună pentru abonații Netflix! Compania a lansat primele sale jocuri pentru Android: ”Oferim o experiență de joc diferită”

Veste bună pentru abonații Netflix! Compania a lansat primele sale jocuri pentru Android
Veste bună pentru abonații Netflix! Compania a lansat primele sale jocuri pentru Android
Începând de astăzi, abonații Netflix pot accesa jocurile companiei din cadrul aplicaţiei de Android fără costuri suplimentare, descarcându-le din magazinul Google Play pe telefoane și tablete. Avem detalii în articol!

După mai multe luni de teste derulate în anumite regiuni, Netflix intră pe piața jocurilor pe mobil și lansează primele sale jocuri pentru abonații săi. Jocurile de pe Netflix sunt disponibile exclusiv pentru smartphone sau tabletă și vor putea fi jucate doar de cei care au instalată aplicația dedicată pe Android. Pentru început, cinci jocuri sunt incluse pentru abonații Netflix, iar compania promite să aducă mai multe. Din primele informații, pentru a beneficia de jocurile Netflix, doritorii au nevoie doar de un abonament Netflix, fără reclame, taxe suplimentare sau achiziții în aplicație. 

Veste bună pentru abonații Netflix! Compania a lansat primele sale jocuri pentru Android
Veste bună pentru abonații Netflix! Compania a lansat primele sale jocuri pentru Android

Ne bucurăm să facem primul pas pentru lansarea jocurilor Netflix pe mobil în întreaga lume. Începând de astăzi, abonații de pretutindeni se pot juca cinci jocuri pe mobil:  Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: Jocul, Card Blast, Nu rata coșul!  și  Cumpăna. Indiferent dacă ai chef de un joc casual, unde să începi de la zero sau o experiență imersivă, care te invită în profunzimile poveștilor tale favorite, dorim să creăm o bibliotecă de jocuri care oferă câte ceva pentru toate gusturile.

Ne aflăm la început de drum în crearea unei experiențe de gaming diferită de tot ce există în prezent și ne bucurăm să te avem alături în această călătorie palpitantă.”
, a declarat Mike Verdu, vicepreședinte, dezvoltare jocuri al Netflix.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Netflix Romania (@netflixro)

Jocurile Netflix, disponibile momentan pe dispozitivele Android când este accesat profilul Netflix:

- Abonații care utilizează un telefon mobil Android vor vedea un rând și o secțiune dedicate jocurilor, unde pot selecta orice joc pentru descărcare.

- Abonații care utilizează o tabletă Android  vor vedea un rând dedicat jocurilor sau vor putea selecta jocuri din meniul vertical al secțiunii Categorii.

Oficialii Netflix susțin că jocurile vor fi automat în limba setată în profilului abonatului. În cazul în care limba pe care o preferi nu este încă disponibilă, jocurile vor fi în engleză. De precizat este că pentru unele dintre jocuri este nevoie de conexiune la internet, dar altele pot fi jucate offline.