Stiri mondene

Vescan recunoaște că nu e ușor să fii artist: „În primii 10 ani nu aveam bani de nimic”

Vescan recunoaște că nu e ușor să fii artist: „În primii 10 ani nu aveam bani de nimic”
Vescan [Sursa foto: Instagram]
Vescan și-a deschis sufletul și a vorbit despre greutățile din carieră. Când a început celebrul cântăreț să câștige bani din muzică?

Vescan este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi, iar în prezent muzica lui este fredonată de mai multe generații. Îndrăgitul cântăreț a anunțat că este pregătit să se întoarcă pe scenă după o pauză de doi ani, din cazuza problemelor de sănătate. Mai mult chiar, Vescan a făcut o serie de mărtursiri despre începuturile carierei sale. Chiar dacă a cunoscut succesul, drumul pe care l-a parcurs nu a fost ușor.

Iată declarațiile artistului. 

Vescan recunoaște că nu e ușor să fii artist: „În primii 10 ani nu aveam bani de nimic”
Vescan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Când a început, de fapt, Vescan, să câștige bani din muzică? Artistul a povestit despre greutățile din carieră: "Am și muncit la un moment dat la o benzinărie"

Când a început Vescan să câștige bani din muzică?

Vescan afirmă că nu este ușor să fii artist la început de drum, iar recent și-a deschis sufletul și a vorbit despre greutățile din carieră.

Artistul a vorbit în cadrul emisiunii „Duet”, moderată de Alexandra Ungureanu, despre momentul când a început să câștige cu adevărat bani din muzică. La începutul carierei, Vescan spune că a trebuit să muncească în paralel, pentru că arta nu îi dădea posibilitatea să se întrețină. 

Vescan recunoaște că nu e ușor să fii artist: „În primii 10 ani nu aveam bani de nimic”
Vescan[Sursa foto: Instagram]

„Banii veneau la artist când, cum. Când se împart banii unde trebuie și când trebuie...Nu pot să mă plâng.

Acum trăiesc doar din muzică. În primii 10 ani nu reușeam, aveam frustrarea asta. În primii 8-9 ani nu prea am făcut bani din muzică. Am și muncit la un moment dat la o benzinărie, eram casier. Chiar dacă nu aveam un succes nebun cu muzica, îmi organizam singur concertele.  În primii 10 ani nu aveam bani de nimic să fac din ce mi-aș fi dorit din punct de vedere muzical. Am în plan un plan de business. Am în plan să fac un plan. Aș vrea ceva tot cu muzica sincer, tot pe acolo. Nici în vacanțe nu am mai fost de 2 ani. Ultima dată am mers la Barcelona 11 zile", a declarat Vescan.

Citește și: Vescan revine în forță după ce problemele de sănătate l-au forțat să ia o pauză! Cine sunt artiștii cu care vrea neapărat să cânte pe scenă? "Am scris vreo 20 de piese"| EXCLUSIV

Vescan se întoarce pe scenă după 2 ani de pauză

De data aceasta, Vescan este pregătit să le arate fanilor cine este cu adevărat. În trecut, vorbea mai mult despre partea artistică, iar cei care îi ascultă muzica nu au avut șansa să îl cunoască așa cum este el ca om. Cântărețul își dorește ca piesele lui să aibă succes pe viitor și are planuri mari în acest sens. 

„Eu sunt mega axat. Mă pierzi în studio câte trei zile, nu ies de acolo. Fiind focusat doar pe muzică, e posibil să fi arătat mai puțin din omul din spatele pieselor. Eu nu ocolesc întrebări, dar înainte când mergeam la televizor, vorbeam doar despre piesa în cauză. Nu vorbeam de mamă, frați, surori, nimic, erau doar piesele și atât. Nu știu dacă mă ajută neapărat, că piesa trebuie să fie tot bună", a mărturisit Vescan.