Stiri mondene

Vescan, declarații despre retragerea din muzică: „Când o să se audă TIC TAC 2, înseamnă că e ultima din carieră”

Vescan a dezvăluit când se va termina cariera sa
Vescan a dezvăluit când se va termina cariera sa [Sursa foto: Captură YouTube]
Vescan a anunțat când se va termina cariera sa în industria muzicală. Iată declarațiile artistului.

Vescan este unul dintre cei mai iubiți artiști ai muzicii rap și hip-hop, fiind cunoscut pentru versurile sale și pentru mesajele puternice pe care fiecare piesă le transmite. Invitat în cadrul unui podcast, cântărețul și-a deschis sufletul și a vorbit despre mai multe aspecte ale vieții sale, dar și despre cariera sa muzicală. Conform declarațiilor sale, Vescan se va retrage din muzică atunci când o să lanseze single-ul ”TIC TAC 2”. Prin

lansarea piesei, îndrăgitul artist vrea să privească toată munca pe care a depus-o în cariera sa răsunătoare.

Vescan, declarații despre retragerea din muzică
Vescan, declarații despre retragerea din muzică[Sursa foto: Captură YouTube]

„Cariera mea se va termina cu ”TIC TAC 2”. Când o să auzi piesa, înseamnă că e ultima din cariera mea. Peste 10- 15 ani când va fi. TIC TAC este despre timp, vreau să-mi mai dau încă 10 ani și să privesc la final toată cariera și partea asta a vieții prin piesa ”TIC TAC 2”, a spus Vescan.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de VESCAN (@vescanofficial)

Vescan pregătește colaborări de succes

Vescan  și-a îngrijorat fanii când a luat o pauză, dar iată că acum are planuri mari și revine pe scenă pentru a-i bucura pe cei ce îi apreciază piesele. Artistul a dezvăluit colaborările pe care le pregătește alături de câțiva artiști consacrați.

Vescan
Vescan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Invitatul de 12: Vescan vorbește despre cea mai nouă piesă „Iartă-mă lume”: „Noi o numim piesa vulnerabilă”

„Avem undeva la 20 de piese începute, scrise, nu chiar final, urmează foarte multă muzică și planul de care aș vrea să mă țin e ca o dată la două luni să scot cel puțin o piesă nouă. Avem în discuții colaborări cu artiști, pe care aș putea să le zic ar fi două recolaborări cu Alina Eremia și Mira, dar nu știm sigur dacă vor ieși, suntem în lucru la niște piese acum. Vedem ce iese. Nu îmi e frică de ce o să urmeze, pauza asta a fost de la postat, eu de fapt am stat în studio întruna, sunt în formă, odihnit, colegii sunt mai obosiți.", a mai mărturisit Vescan.

Citește continuarea aici.