Stiri mondene

Vescan, pregătit să revină în forță pe scenă. Artistul a dezvăluit colaborările pe care urmează să le lanseze: „Am stat în studio întruna”

Vescan revine în forță în industria muzicală
Vescan revine în forță în industria muzicală [Sursa foto: Instagram]
Vescan a mărturisit că se pregătește să revină în industria muzicală după ce problemele de sănătate l-au forțat să ia o pauză! Iată declarațiile artistului.

Vescan, unul dintre cei mai iubiți artiști ai muzicii rap și hip-hop, revine în forță în industria muzicală, după o pauză de mai bine de trei ani. Cântărețul a fost nevoit să treacă prin momente grele în acea perioadă. Vescan s-a confruntat cu o sinuzită care a durat în jur de trei luni și jumătate.

Eu am lipsit doi ani și jumătate din ochii publicului și sinuzita a ținut trei luni și jumate. 

(...) Au fost 12 ore în care a trebuit să aștept niște rezultate, pentru mine am fost 5 zile.(...) Suntem bine, sănătoși, îi mulțumesc lui Dumnezeu”, a declarat Vescan.

Vescan revine în forță în industria muzicală
Vescan revine în forță în industria muzicală[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Invitatul de 12: Vescan vorbește despre cea mai nouă piesă „Iartă-mă lume”: „Noi o numim piesa vulnerabilă”

Vescan pregătește colaborări de succes

Vescan și-a îngrijorat fanii când a luat pauza respectivă, dar iată că acum are planuri mari și revine pe scenă pentru a-i bucura pe cei ce îi apreciază piesele. Cunoscut pentru versurile sale și pentru mesajele puternice pe care fiecare melodie le transmite, artistul a mai dezvăluit colaborările pe care le pregătește alături de câțiva artiști consacrați.

Citește și: VESCAN feat. ALINA EREMIA- In Dreapta Ta

„Avem undeva la 20 de piese începute, scrise, nu chiar final, urmează foarte multă muzică și planul de care aș vrea să mă țin e ca o dată la două luni să scot cel puțin o piesă nouă. Avem în discuții colaborări cu artiști, pe care aș putea să le zic ar fi două recolaborări cu Alina Eremia și Mira, dar nu știm sigur dacă vor ieși, suntem în lucru la niște piese acum. Vedem ce iese. Nu îmi e frică de ce o să urmeze, pauza asta a fost de la postat, eu de fapt am stat în studio întruna, sunt în formă, odihnit, colegii sunt mai obosiți.", a mai mărturisit Vescan pentru wowbiz.ro.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de VESCAN (@vescanofficial)

"Iartă-mă lume", primul single după o pauză de aproximativ trei ani

Cea mai recentă piesa "Iartă-mă lume", în colaborare cu Mahia Beldo, a ajuns direct la inima fanilor şi în topuri. Şi este prima dintr-o serie lungă de proiecte care s-au născut în această pauză. Textul melodiei este scris de artist. Instrumentalul este produs de Mahia Beldo, muzica facută de Mahia Beldo și Vescan. De mix s-au ocupat Mahia Beldo și Adi Colceru, iar de master Adi Colceru. În ceea ce priveșe videoclipul, acesta este făcut de Kobzzon.