Stiri mondene

Vedetele din Marea Britanie, val de reacții și mesaje după moartea Reginei Elisabeta a II-a: „Loialitatea și serviciul ei de neclintit”

Vedetele din Marea Britanie, val de reacții și mesaje după moartea Reginei Elisabeta a II-a
Vedetele din Marea Britanie, val de reacții și mesaje după moartea Reginei Elisabeta a II-a [Sursa foto: Insagram / The Royal Family]
Vedetele din Marea Britanie și-au exprimat regretele la aflarea veștii decesului Reginei Elisabeta a II-a.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii şi Irlandei de Nord s-a stins din viață, joi, 8 septembrie, la Castelul Balmoral, reşedinţa sa din Scoţia, unde s-a retras în ultima perioadă. Suverana avea 96 de ani şi se afla pe tron de 70 de ani. Vestea decesului Reginei Elisabeta a II-a a întristat o lume întreagă.

Vedetele din Marea Britanie, val de reacții și mesaje după moartea Reginei Elisabeta a II-a:
Vedetele din Marea Britanie, val de reacții și mesaje după moartea Reginei Elisabeta a II-a:[Sursa foto: Profimedia]

Cum au reacționat vedetele din Marea Britanie la aflarea veștii

Mesaje de condoleanțe au venit din întreaga lume pentru Suverana care a fost deosebit de iubită și apreciată. Vedetele din Marea Britanie au fost printre primele persoane care au reacționat la aflarea veștii că Suverana Marii Britanii s-a stins din viață

Citeste si: Ultimele imagini surprinse cu Regina Elisabeta a II-a în viață! Cum arăta Suverana cu 2 zile în urmă

„A fost o prezenţă care a inspirat şi ne-a condus ţara prin unele dintre cele mai măreţe şi întunecate momente cu graţie, decenţă şi căldură. Regina Elizabeth reprezintă o mare parte din viaţa mea, din copilărie până astăzi, şi îmi va lipsi mult”,  şi-a exprimat Sir Elton John „profunda tristeţe” după moartea reginei. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Elton John (@eltonjohn)

„Sunt trist pentru ţara mea şi pentru ceea ce a pierdut”, este mesajul scris  Sting. Artistul a recunoscut și că a plâns.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de STING (@theofficialsting)

„Astăzi este o zi tristă nu doar pentru ţara noastră, ci pentru lumea întreagă. Sunt profund întristată de moartea reginei noastre iubite. Ne vom aminti de ea pentru loialitatea și serviciul ei de neclintit, iar gândurile mele se îndreaptă către Familia Regală în acest moment incredibil de trist.”, este omagiu adus de Victoria Beckham.

Citeste si: Papa Francisc, mesaj după ce Regina Elisabeta a II-a s-a stins din viață! Suveranul Pontif s-a arătat profund întristat de aflarea veștii

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Dumnezeu s-o binecuvânteze pe Regina Elisabeta a II-a! Odihnească-se în pace! Trăiască Regele!”, a scris Paul McCartney.