Stiri

Vama Veche, primul concert din acest an, la Arenele Romane

Vama Veche, primul concert din acest an, la Arenele Romane
Vama Veche
Formația Vama Veche va susține primul concert cu public din acest an pe 29 iulie, la Arenele Romane. Cât costă biletele și ce spune Tudor Chirilă despre revederea cu fanii?!

Veste bună pentru fanii formației Vama Veche! Trupa va cânta live, timp de două ore, începând cu ora 21.00, în fața a 2.500 de fani. Conform normelor în vigoare la eveniment vor avea acces doar persoanele vaccinate. Fanii trupei trebuie să prezinte certificatul de vaccinare printat. 

Vama Veche, primul concert din acest an, la Arenele Romane
Vama Veche, primul concert din acest an, la Arenele Romane

„Acum ne întoarcem în fața a maxim 2500 de oameni, deocamdată doar vaccinați. Sper că autoritățile să revină asupra acestui aspect, pentru că nu are niciun sens din punctul meu de vedere.

Ar trebui să fie nediscriminatoriu, astfel încât să poată să intre și cei care se testează și cei care au trecut prin boală.(...) De asemenea, o să lansăm două single-uri. Unul este electronic și extrem de experimental, diferit față de ceea ce a făcut VAMA până acum. Iar celălalt este mai aproape de ce face VAMA de obicei”, a spus Tudor Chirilă.

În premieră, Vama Veche lansează două piese

Pentru acest eveniment, trupa pregătește un adevărat spectacol. Totodată, membrii formației va lansa în premieră două piese „Cântă cu mine” și „Îmi pare rău”. Tot în premieră, Vama Veche va lansa în această vară și un documentar de scurt metraj, intitulat „Regii Pandemiei”, care a fost filmat în timpul concertului de anul trecut. Începând cu data de 15 iulie, documentarul va putea fi urmărit în premieră pe PRO TV Plus, și în exclusivitate, va putea fi urmărit în avans pe voyo.ro

de pe 12 iulie. Din 5 august, fanii vor putea găsi documentarul și pe canalul de YouTube al trupei.

Vama Veche, primul concert din acest an, la Arenele Romane
Tudor Chirilă

Nu am vrut să revenim live oricum, într-un concert banal, deși tentația este mare pentru că suntem disperați să privim de pe scenă oameni fără mască care să se bucure de muzica noastră. Așa că ni s-a părut o idee bună s-o facem în același loc ca anul trecut, ca un fel de victorie asupra acestei pandemii care ne-a bulversat pe toți. Mi-ar plăcea să știu că publicul prezent anul trecut care a însemnat pentru noi un sprijin moral greu de cuantificat va fi prezent în totalitate pe 29 iulie și că vor striga din public "și eu am fost anul trecut". O să facem un playlist generos, vom avea cântece live în premieră și vom reorchestra mișto câteva cântece cunoscute. Și vom rupe scena ca scăpați din lanț:) Mulțumim anticipat publicului, partenerilor și tuturor celor care vor face acest comeback posibil”, a mai adăugat Tudor Chirilă.

Vama Veche, primul concert din acest an, la Arenele Romane
Tudor Chirilă

Earlybird: 79 lei Acces General, 99 lei Golden Circle, în fața scenei Presale: 89 lei Acces General, 109 lei Golden Circle, în fața scenei La intrare: 120 lei Acces General și 150 lei Golden Circle, în fața scenei. Primele 400 de bilete costă 79 lei Acces General și 99 lei Golden Circle în fața scenei și se găsesc pe www.iabilet.ro și în rețeaua iabilet.