Stiri mondene

Tudor Chirilă reacționează după ce a semnat scrisorea deschisă către Guvern

Tudor Chirilă
Tudor Chirilă [Sursa foto: Facebook]
Tudor Chirilă revenit cu un nou mesaj pe Facebook după ce inițial s-a înțeles că semnatarii scrisorii către Guvern cer ajutor de la stat în nume propriu

Tudor Chirilă a reacționat după ce a semnat scrisoarea deschisă către Guvern în care se cere ajutor de la stat pentru artiști. Artistul spune că scrisoarea nu a fost semnată în nume propriu, adică nu vrea el personal să primească ajutor de la stat, ci este mai mult pentru acei artiști care nu au atâta popularitate și vocea lor nu ar putea fi auzită. A explicat asta mai ales că mulți internauți s-au scandalizat în mediul online când au văzut că și artiștii mari cer ajutor de la stat.

În opinia unora dintre ei, artiștii care au avut posibilitatea în ultima vreme să ducă o viață la fel de normală, nu au dreptul la acest ajutor de la stat. 

Tudor Chirilă
Tudor Chirilă[Sursa foto: Facebook]

Astfel că, Tudor Chirilă a pus punctul pe „i” și a explicat cum stă situația, de fapt. 

Mesajul postat de Tudor Chirilă pe pagina lui de Facebook, după semnarea scrisorii deschise către stat

„Unu la mână că așa ceva nu ar fi posbil, doi la mână, din scrisoare reiese destul de clar. Situația în care se află România astăzi, cu o clasă poltiică incompetentă și cu un aparat de stat nefuncțional, se datorează în mare măsură acestui gen de "jurnalism". Încă o clarificare: scrisoarea deschisă nu este inițiată de mine (mi-ar fi plăcut să o fac) și sunt de acord că ea putea să includă un număr mai mare de artiști, dar cred că e mai important că ea există decât că nu întrunește un număr de semnături relevant. În ce mă privește, fac parte din categoria artiștilor care se poate susține în această perioadă, dar consider că vocea mea se poate pune și în slujba celor care nu sunt atât de vizibili/vocali. Detractorii nu se gândesc însă că Vama, de exemplu, nu înseamnă doar Tudor Chirilă, ci un grup de 10 oameni cu dificultăți financiare considerabile afectați de lipsa posibilității de a performa în profesiile lor. Vama, ca multe alte trupe sau entități, înseamnă tehnicieni și instrumentiști, profesioniști ai industriei de spectacol. Acum, liber la hatereală:)”, a scris Tudor Chirilă pe contul lui de Facebook.