Stiri

Valeria Stoica și Kadebostany, vizați pentru o nominalizare la Premiile Grammy 2022: ”Sunt extrem de fericit”

Valeria Stoica și Kadebostany, vizați pentru o nominalizare la Premiile Grammy 2022
Valeria Stoica și Kadebostany, vizați pentru o nominalizare la Premiile Grammy 2022 [Sursa foto: Instagram]
Piesa pe care au lansat-o Valeria Stoica și Kadebostany, intitulată ”Take Me To The Moon", vizată pentru o nominalizare în categoria Best Pop Duo/Group Performance.

”Take Me To The Moon", piesa lansată de Valeria Stoica și Kadebostany, a fost selectată în categoria Best Pop Duo/Group Performance, la Premiile Grammy 2022. Organizatorii evenimentului lasă decizia selectării nominalizărilor pe seama celor 12000 de membri ai Academiei. Pe 5 noimebrie se va închide prima rundă de votare, iar pe  23 noimebrie vor fi anunțate nominalizările! Kadebostany a făcut primele declarații referitoare la posibila nominalizare la Grammy. Mai mult, producătorul elvețian a ținut să le-a mulțumeasă fanilor pentru susținere, dar și Valeriei pentru colaborare.  

Valeria Stoica și Kadebostany, vizați pentru o nominalizare la Premiile Grammy 2022
Valeria Stoica și Kadebostany, vizați pentru o nominalizare la Premiile Grammy 2022[Sursa foto: Instagram]

”Sunt extrem de fericit să anunț că "Take Me To The Moon" este pe lista pieselor luate în considerare pentru o nominalizare la Grammy în categoria Best Pop Duo/Group Performance! Aș vrea să-i rog pe membrii Academiei să ia în considerare piesa "Take Me To The Moon" atunci când vor vota. Această piesă este rezultatul colaborării mele cu Valeria Stoica și aștept cu nerăbdare să revin cu noutăți...", a scris producătorul Guillaume de Kadebostany pe Instagram. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de KADEBOSTANY (@kadebostany_official)

Videoclip: KADEBOSTANY- Take Me To The Moon feat. Valeria Stoica