Stiri mondene

Uzina de Dume | Veta Biriș, ironie la adresa fetelor care nu se pricep la treburile gospodărești: „Dau cu sapa invers, parcă le e frică să pună mâna”

Veta Biriș
Veta Biriș a intrat în direct la Uzina de Dume de 1 decembrie și a vorbit despre activitățile din ultima vreme, însă nu le-a scăpat din vizor pe tinerele fete.

Veta Biriș este una dintre cele mai apreciate artiste de muzică populară și cu toate că a cunoscut succesul, nu se dă în lături de la treburile gospodărești. În cadrul unei intervenții telefonice în emisiunea „Uzina de Dume”, Veta Biriș a dezvăluit că nu a plecat de la țară și muncește în continuare cu același drag. 

Veta Biriș la Uzina de Dume

Dacă doamna Veta Biriș se poate lăuda cu talent la cântat, trebuie să știți că aceasta mai are o mare pasiune, dacă o putem numi așa. Artista declara în cadrul unui interviu mai vechi că datul cu sapa este sportul ei. Astfel, întrebată fiind dacă mai poate spune același lucru și în prezent, Veta Biriș nu s-a dat în lături și a afirmat cu bucurie acest lucru și se laudă cu o recoltă bogată.

„Eu nu am plecat de la țară, acolo am rămas și nu am putut să mă îndepărtez prea mult de tradiție, de obiceiuri, de tot ce se întâmplă în satul meu și în casa mea. Nu îmi este rușine să muncesc, chiar îmi este drag. Poate dacă mulți orășeni ar veni la țară, s-ar îndrăgosti și ei de  munca de la țară”, a declarat Veta Biriș.

Ba mai mult, a făcut glume pe seama fetelor care se laudă cu faptul că nu știu să gătească și nici nu sunt prea interesate să învețe.

„Noi suntem inversul lor. Ele se laudă că nu știu să facă mâncare, ele nu gătesc”, a mai spus Veta Biriș în glumă.  

Ce a făcut Veta Biriș de Ziua Națională a României

Veta Biriș la Uzina de Dume

„La  noi la Alba Iulia s-a organizat un spectacol online pentru că trebuia să cântăm și noi să vadă toată țara că noi încă suntem aici la Alba Iulia. Ziua de 1 decembrie pe toți ar trebui să ne bucure, dar eu zic că nu ar trebui să așteptăm ziua de 1 decembrie ca să ne bucurăm. Ar trebui să ne bucurăm în fiecare zi că suntem români”, a spus Veta Biriș la Uzina de Dume.