Stiri mondene

Mișu și Ștefan de la „Uzina de Dume” au vorbit cu Margareta Pâslaru despre albumul lansat la 77 de ani: „Muzica este liantul”

Mișu și Ștefan de la „Uzina de Dume” au vorbit cu Margareta Pâslaru despre albumul lansat la 77 de ani: „Muzica este liantul”
Margareta Pâslaru a vorbit la „Uzina de Dume” despre albumul „Idei” pe care l-a lansat la vârsta de 77 de ani.

La cei 77 de ani ai săi, Margareta Pâslaru are un tonus de invidiat și foarte multă energie. An de an a lansat câte un album nou, iar anul acesta a venit către fani cu „Idei”.
Noul album lansat are compoziții pro-bono, în duet cu artiști precum Horațiu Mălăiele, Sofia Vicoveanca sau Luiza Stan.

„Este o bucurie pentru cei care îi admiră pe acești artiști. Iată că le oferim o mică surpriză”, a spus Margareta Pâslaru în intervenția sa telefn

În cadrul emisiunii „Uzina de Dume”, artista a spus că artiștii din tânăra generație au reinterpretat melodiile ei vechi.

„Pe acest disc sunt și câteva interprete tinere care au preluat câteva piese necunoscute și le-au adaptat în stilul lor. Este vorba despre Daniela Cojocaru, Maria Nagy și mezina grupului, Angela Ioana Gheorghiu, așa încât ele au dat un suflu nou unor compoziții de-ale mele din trecut. O avem și pe actrița Emilia Popescu cu o altă piesă: „Turneul”, a mai spus Margareta Pâslaru.

Toți banii care se vor strânge din vânzarea discului cât și din drepturile de autor, vor merge către o cauză nobilă. 

„Dacă aveți mătuși, unchi, cărora le-ar face plăcere să asculte, deși nu mai fac muzica pe care o știu ei, faceți-le o suroriză, vă rog, și luați acest album. Fiecare disc vândut ajută. Am citit din surse serioase faptul că sunt 40% dintre copiii țării care se duc la culcare flămânzi și asta mă doare. Și atunci facem ce putem. Și nu numai copiii vor fi susținuți la „Banca de alimente”, ci și vârstnicii”, a mai declarat Margareta Pâslaru la „Uzina de Dume”.