Stiri

Unde sunt amplasate căminele private din București pentru elevi și studenți

Unde sunt amplasate căminele private din București pentru elevi și studenți
[Sursa foto: Facebook ]
Dacă vrei să locuieşti într-un cămin privat pe perioada facultăţii, în Bucureşti ai de unde alege.

 Mulţi spun că studenţia este cea mai frumoasă perioadă a vieţii, în care se acumulează experienţe şi amintiri de neuitat. Pentru a spune cu adevărat că ai dus o viaţă de student, trebuie să locuieşti măcar un an într-un cămin studenţesc din Bucureşti.

Ce cămine private există în Bucureşti şi unde sunt amplasate

 Dacă vrei să ai parte de condiţii mai bune decât în căminele de stat, unde traiul nu depăşeşte de multe ori limita decenţei, ai varianta căminelor private.

Trebuie să ştii însă că preţurile chiriei într-un astfel de cămin sunt mai mari decât la stat. Pentru o cameră într-un cămin privat în Bucureşti, preţul chiriei pentru o lună porneşte de la 120 de euro şi ajunge chiar şi la 400 de euro. Iată care sunt căminele private din Bucureşti:

West Gate este un cămin privat situat în Sectorul 6 al Capitalei, pe Strada Preciziei 24. Camerele sunt mobilate complet, iar în complex există spălătorie de haine, supermarket, zonă de grătare, sală de fitness, cantină, cafenele, farmacie, clinică medicală, club, piscină și parcare. Costul chiriei începe de la 180 de euro şi poate ajunge şi la 400 de euro pe lună. În aceşti bani este inclus şi un abonament medical la clinica privată Medicover situată în complex. 

Unde sunt amplasate căminele private din București pentru elevi și studenți

Arcca Student Housing dispune de trei complexuri. Aşadar, în funcţie de facultatea la care mergi, poţi alege unul dintre căminele situate în Pajura, Vitan şi Titan. Costul unei chirii pleacă de la 125 de euro lunar.

Unde sunt amplasate căminele private din București pentru elevi și studenți

 Campus Stejarul este amplasat foarte aproape de Facultatea de Medicină, pe strada Carol Davila Nr. 59. Aici există doar 16 camere single, iar preţul chiriei porneşte de la 300 de euro pe lună. La Campus Stejarul poţi opta şi pentru o cazare în regim de demi-pensiune sau pensiune completă.

 Căminul Greebuilding se află aproape de Piaţa Gorjului, în cartierul Militari. Vestea bună este că preţul chiriei este de 120 de euro pe lungă, dar vestea proastă este că utilităţile nu sunt incluse în aceşti bani. Va trebui să plăteşti în plus şi pentru internet sau cablu TV.

 Căminul privat Carpex este foarte aproape de Universităţile Dimitrie Cantemir şi Nicolae Titulescu, în proximitatea staţiei de metrou Timpuri Noi. Costurile lunare pleacă de la 120 de euro, însă în această sumă nu sunt incluse utilităţile.