Stiri mondene

Unde a fost Elon Musk, de fapt, la petrecerea de Halloween?!

Unde a fost Elon Musk, de fapt, la petrecerea de Halloween?!
 Elon Musk la petrecerea de Halloween?! [Sursa foto: Twitter]
Elon Musk a elucidat misterul! Unde a petrecut miliardaul de Halloween, de fapt?

Weekend-ul acesta s-a răspândit informația conform căreia Elon Musk și Angelina Jolie ar fi ajuns în România pentru a petrecere la Castelul Bran. Ba chiar mai mult de atât, au apărut informații în presă despre locurile în care vedetele de peste ocean au decis să mănânce sau să petreacă timp de relaxare înainte de marea petrecere de la Castelul lui Dracula.

Ei bine, se pare că Elon Musk și Angelina Jolie nu au pus picior în România, după cum au declarat chiar ieri și oficiali din Ministerul Afacerilor Interne.

Ba chiar mai mult decât atât, Elon Musk a publicat o fotografie de la petrecerea de Halloween și nu pare a fi nici pe departe la Bran.

Citeste si: Oficiali MAI: „Elon Musk şi Angelina Jolie nu au intrat în România". Cine a organizat, de fapt, petrecerea de la Castelul Bran

Elon Musk a petrecut Halloween-ul alături de mama sa. Cum s-au costumat cei doi?!

Elon Musk a petrecut, de fapt, Halloweenul la petrecerea organizată de modelul Heidi Klum, în New York. Miliardarul a postat pe contul său de Twitter câteva fotografii alături de mama sa în care apare costumat în super-erou

Unde a fost Elon Musk, de fapt, la petrecerea de Halloween?!
 Elon Musk [Sursa foto: Twitter]

După doi ani de pauză, petrecerea emblematică de Halloween organizată de Heidi Klum a revenit cu o sărbătoare înfricoșătoare în New York anul acesta. Modelul a ales un costum ieșit din tipare pentru petrecerea de anul acesta. 

Într-un videoclip surprins de Good Morning America pe Instagram, Klum este văzută clătinându-se pe covorul albastru și coborând la pământ pentru a face mișcarea de dans a viermilor. 

Citeste si: Ce sumă trebuie să plătești pentru a închiria Castelul Bran pentru o petrecere privată. Prețul este incredibil

Mai devreme de Halloween, ea a intrat în direct cu Amazon alături de colaboratorul ei Making the Cut, Tim Gunn, pentru a oferi spectatorilor o privire asupra procesului ei de pregătire. Klum a avut grijă să nu dezvăluie prea multe despre aspectul ei, ținându-se înfășurată într-o foaie imprimată de Halloween în timp ce echipa ei lucra la machiajul ei, notează People

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Heidi Klum (@heidiklum)

Ea a spus că a început să se pregătească la ora 11 a.m. pentru festivitățile de seară și a răspuns unor întrebări ale fanilor despre toate petrecerea de Halloween. Pe măsură ce machiajul ei a început să prindă contur, Klum le-a spus telespectatorilor cât de încântată a fost de petrecerea de anul acesta, după ce și-a luat doi ani de pauză din cauza COVID-19. Ea a mai divulgat că primul lucru pe care îl face la petrecerile ei de Halloween este să facă turul pentru a saluta pe toată lumea- și să încerce să-și dea seama cine se află sub fiecare costum.