Stiri mondene

Oficiali MAI: „Elon Musk şi Angelina Jolie nu au intrat în România". Cine a organizat, de fapt, petrecerea de la Castelul Bran

castelul bran
Nici Elon Musk, nici Angelina Jolie nu au participat la petrecerea de la Castelul Bran de Halloween  [Sursa foto: Facebook ]
Noi detalii despre petrecerea de la Castelul Bran. Iată ce spun oficialii Ministerului Afacerilor Interne.

O petrecere la care au participat mai multe celebrități din SUA avut loc în acest weekend la Castelul Bran. În presă au apărut informații conform cărora organizatorul acestui eveniment ar fi miliardarul Elon Musk. Alte nume vehiculate în presă au fost și Angelina Jolie sau Brad Pitt. În realitate, niciunul dintre eu nu și-a făcut apariția la această petrecere, susțin surse din MAI.

Elon Musk nu a fost în România.

Nici Angelina Jolie nu a intrat în România”, a declarat o sursă din cadrul MAI, pentru Libertatea. Cei doi ar fi avut parte de o atenție specială și ar fi apărut în evidențele Ministerului de Interne indiferent de modul prin care ar fi ales să treacă frontiera.

„Încă din septembrie 2021, mai multe firme foarte importante de pază și securitate din străinătate au venit să inspecteze Castelul de la Bran”, a declarat un înalt ofițer din MAI, pentru sursa citată mai sus.

„După ce au făcut inspecția, au dat verde și s-au făcut foarte multe rezervări încă de anul trecut, în perioada noiembrie – decembrie, pentru sărbătoarea de Halloween din 2022”, a continuat acesta.

petrecere castelul bran
Imagini de la petrecerea de Halloween organizată la Castelul Bran [Sursa foto: Captura Video]

Cine a organizat, de fapt, petrecerea de la Castelul Bran

Miliardarul american și cofondator al PayPal, Peter Thiel, prieten cu Elon Musk, a fost cel care a închiriat complet Castelul Bran pentru organizarea petrecerii, la care au fost invitați nume importante din showbiz.

Petrecere a fost organizată pentru aproximativ 150 de persoane, iar invitați ar mai fi fost și personalități precum Larry Page, cofondator Google, și Sergey Brin, al 11-lea în topul Forbes, cu 80,2 miliarde de dolari. Prezența celor doi nu a fost încă confirmată.

Citeste si: Imagini amuzante cu Elon Musk. Internauții au făcut haz de necaz, după aflarea veștii că miliardarul vine în România

petrecere castelul bran
Petrecere organizată la Castelul Bran, de Halloween [Sursa foto: Captura Video]

Julia Sandstrom, actriță și DJ, a fost printre primele vedete internaționale care și-au confirmat prezența la petrecerea. Vedeta cu origini suedeze a postat mai multe imagini pe pagina ei de Instagram, cum ar fi imagini din elicopter în timp ce trecea pe deasupra Castelului Peleș, în drum spre Bran, sau imagini din centrul orașului Brașov. Alte vedete care ar fi participat la petrecere sunt Adrian Grenier din „Entourage“, Jordan Roemmele și Gillian Jacobs din „Walk of Shame“.