Stiri

Un șofer din Constanța, moment neașteptat într-o intersecție. Bărbatul a decis să ia măsuri și să coordoneze singur traficul, când și-a dat seama că semafoarele nu funcționază - VIDEO

Un șofer din Constanța a coordonat traficul dintr-o intersecție.
Un șofer din Constanța a coordonat traficul dintr-o intersecție. [Sursa foto: Captură video]
Sătul de aglomerația dintr-o intersecție din oraș, un șofer din Constanța a coborât din mașină și a coordonat singur traficul. Imaginile au devenit virale.

Un șofer din Constanța a decis să facă singur ordine într-o intersecție aglomerată din Constanța. Bărbatul a coborât de la volan și a început să dirijeze circulația, chiar dacă se afla în intersecția bulevardului Alexandru Lăpușneanu cu Soveja, scrie Ziua de Constanța. Scenele care au urmat au fost surprinse de un alt șofer care aștepta în coloană și au arătat bărbatul dirijând circulația cu maximă seriozitate. Atunci când șoferii nu l-au ascultat, el a intrat în dialog cu aceștia.

Primăria Constanța a transmis un comunicat de presă prin care a cerut scuze pentru disconfortul creat

Potrivit jurnaliștilor din presa locală, sistemul de semaforizare din intersecția respectivă a fost oprit total începând de sâmbătă seara. Reprezentanții primăriei și-au cerut scuze, fiind conștienți de faptul că s-a creat o situație nedorită. De asemenea, i-a îndemnat pe șoferi să evite acea zonă dacă au posibilitatea, până când se termină lucrările. 

Citește și: VIDEO Caz revoltător în Alba Iulia! Bărbat căzut în plină zi, lăsat să zacă pe o stradă. Șoferii nici nu s-au gândit să oprească. Imaginile au făcut înconjurul internetului

„Această măsură este necesară deoarece, conform proiectului de mobilitate urbană care prevede modernizarea bulevardului Alexandru Lăpușneanu, se reconfigurează intersecția, iar stâlpii de semaforizare vor fi mutați. Totodată, instalațiile electrice vor fi înlocuite, la fel ca și automatul de dirijare a traficului.

Vă cerem scuze pentru disconfortul creat și rugăm participanții la trafic, dacă au posibilitatea, să evite pentru câteva zile traficul prin această intersecție folosind rute alternative. În contextul noilor reglementări, rugăm conducătorii auto să respecte regulile de circulație și semnificația mijloacelor de semnalizare rutieră", au transmis, zilele trecute, reprezentanții Primăriei Constanța într-un comunicat de presă.

Un șofer din Constanța a coordonat singur traficul dintr-o intersecție

Și Poliţia a anunțat că recomandă cetăţenilor să nu facă activităţi de acest gen pentru a nu deveni victime ale accidentelor rutiere. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa s-a sesizat în urma apariţiei imaginilor şi a anunţat că va face

verificări în legătură cu această situaţie. 

Citește și: Șoferul care a uimit Brigada Rutieră: „Mamă, bombă sunt”! Polițiștii susțin că nu au mai întâlnit așa ceva

„În municipiul Constanţa, la intersecţia dintre bulevardul Alexandru Lăpuşneanu şi strada Soveja se desfăşoară lucrări de reconfigurare a trecerilor pietonale şi a semafoarelor. În acest context, circulaţia în zonă este dirijată de către poliţişti sau poliţişti locali, iar, în lipsa acestora, se desfăşoară pe baza indicatoarelor rutiere. În momentul de faţă, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Constanţa – Biroul Rutier efectuează verificări cu privire la aspectele sesizate.Poliţiştii le recomandă cetăţenilor să nu realizeze activităţi de acest gen, pentru a nu deveni victime ale accidentelor rutiere”, a transmis, miercuri, IPJ Constanţa.