Stiri

Un român și-a rupt pașaportul de nervi după ce zborul lui a fost anulat. Bărbatul s-a certat cu angajații unei companii: ”Ani-lumină îți trebuie să ajungi”

Un român și-a rupt pașaportul de nervi după ce zborul lui a fost anulat. Bărbatul s-a certat cu angajații unei companii: ”Ani-lumină îți trebuie să ajungi”
Un român și-a rupt pașaportul de nervi după ce zborul lui a fost anulat [Sursa foto: PixaBay]
Un român și-a rupt pașaportul după ce s-a luat la ceartă cu angajații unei companii aeriene.

După ce mai multe zboruri spre România au fost amânate din cauza ninsorii abundente căzute în ultimele ore, sute de români sunt blocați pe aeroporturile din Marea Britanie. Stansted, Heathrow, Gatwick și Luton, din apropierea Londrei, sunt cele mai afectate aeroporturi, unde vremea rea a blocat la sol aproape toate aeronavele. Oamenii și-au petrecut noaptea în sălile de așteptare și au dormit pe unde au putut, pe scaune sau chiar pe jos.

zboruri anulate
zboruri anulate[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Ce au descoperit angajații aeroportului din New York în valiza unui bărbat? Pasagerul i-a lăsat fără cuvinte: „Am fost șocați”

Gestul radical al unui român supărat că i s-a anulat zborul 

Un român s-a certat cu angajații aeroportului din Luton și copleșit de nervi, a decis, fără să stea prea mult pe gânduri să-și rupă pașaportul care îi asigura întoarcerea acasă în România, pentru a fi alături de familie de sărbători.

Îmbrăcat într-o geacă în culorile albastru și negru și împingând un troler voluminos, bărbatul strigă la angajații aeroportului și înjură. În imaginile făcute public se poate auzi cum românul revoltat combină engleza cu româna, pe un ton recalcitrant. Concluzia acestuia, după ce rupe pașaportul, chiar în fața angajaților:

"Ani-lumină, mă! Ani-lumină îți trebuie să ajungi cine sunt eu", îi spune românul unui angajat din spatele unui pupitru.

Un român a rupt pașaportul în aerport
Un român a rupt pașaportul în aerport[Sursa foto: Captură video]

Mai multe zboruri spre România a fost reprogramate sau anulate

Printre ele și cele spre Timișoara, care trebuia să decoleze la ora 01:55, spre Cluj-Napoca, ce aveau ca ore de plecare 02:45, respectiv 13:10, dar și alte zboruri spre Iași, Suceava și Bacău. De asemenea, zborul de la Luton la București, care trebuia să decoleze la 21:45, duminică, 11 decembrie, a fost anulat. Unii călători au apelat la alte mijloace de transport. Au fost însă pasageri care nu au avut variante şi care au rămas în aeroport.

Citește și: Dimineața Nebună: Aligator viu descoperit într-un bagaj la aeroport- AUDIO

”În prezent, ne confruntăm cu anulări și întârzieri din cauza vremii din regiune”, se arată în postarea publicată pe Twitter de reprezentanții aeroportului din Luton.