Stiri mondene

Un român care susţine că e fiul prinţului Charles a mers la Palatul Buckingham pentru a-şi cere drepturile

Un român care susţine că e fiul prinţului Charles a mers la Palatul Buckingham pentru a-şi  cere drepturile
Un român susține că este fiul nelegitim al prințului Charles. Ce dezvăluiri a făcut bărbatul?!

Un român a ajuns viral pe rețelele de socializare după ce s-a filmat în fața Palatului Buckingham, în Londra. El susţine că este fiul nelegitim al prinţului Charles şi vrea să fie recunoscut de acesta. Conform spuselor sale, acesta susţine că acum 49 de ani, prinţul a lăsat-o însărcinată pe mama sa, în Sighişoara, dar nu a vrut niciodată să îl recunoască. 

Vizita românului la Palatului Buckingham 

„Am acte doveditoare cu ADN cum că eu aş fi fiul prinţului Charles. Pentru că acum 49 de ani, la Sighişoara, prinţul Charles a avut o relaţie amoroasă cu maică-mea, a lăsat-o însărcinată şi nu a vrut să mă recunoască niciodată. Şi acum am venit aici la castel pentru a-mi cere drepturile ca fiu, să mă recunoască ca fiu. Father, father! Papa! Help, help!”,  a spus românul.

Video- Vizita românului la Palatului Buckingham 

În aproximativ 14 ore, clipul a strâns peste 280.000 de vizualizări,aproape 3.000 de reacţii şi peste 800 de comentarii. „Din cauza ăstuia acum o să ne ceară când mergem în Anglia nu doar teste de COVID, ci şi teste de IQ!”/ „Să ne ajute Domnul! Ăsta e fiul lui C cum sunt eu sora Juliei Roberts! Fader help!”, sunt câteva din reacțiile internauților.