Stiri

Un profesor din Capitală s-a afișat în lenjerie intimă la orele online

Un profesor din Capitală s-a afișat în lenjerie intimă la orele online
Un profesor din Capitală s-a afișat în lenjerie intimă la orele online
Un profesor din București a stârnit revolta părinților dupp ce s-a afișat la orele online în lenjerie intimă.

Glumele din online conform cărora în partea de sus a corpului oamenii poartă cămășă și jos pijamale, au fost puse în practică de către unii oameni. Este și cazul unui profesor care a făcut orele online doar în lenjerie intimă. Părinții copiilor spun că profesorul ar fi îndreptat camera de luat vederi în zona intimă și le-a arătat elevilor că stă în lenjerie intimă la orele online.

„Pentru mine a fost un șoc când am vazut filmulețul.

Am crezut ca nu e real, e imposibil ca un cadru didactic să facă așa ceva, am zis că nu se poate și că nu e real”, a spus mama unui elev de clasa a XI-a.

Părinții elevilor spun că nu este pentru prima dată când profesorul are astfel de derapaje. În timpul orelor online cadrul didactic i-a jignit pe elevi.

„Jignește elevii, le vorbește urât, are momente când vorbește urât de cum arată unii copii. De exemplu, unei fete care a și plecat din cauza lui, pentru că purta o bluză cu umerii în jos i-a zis: `Să nu mai vii așa îmbrăcată că nu mă pot abține`. Nu cred că pot să fiu de acord să preia alți copii și să continue cu acest comportament. Ideal ar fi ca proful să nu mai fie în învățământ pentru că este nociv", a mai adăugat un părintele. 

Părinții au depus plângeri la Minister. Profesorul se află în concediu fără plată

Părinții elevilor au depus plângere la inspectoratul școlar și la minister, însă momentan nu se pot lua măsuri împotriva profesorului deoarece acesta se află în concediu fără plată. Întrebată despre această situație, directoarea școlii a spus că nu știa de faptul că părinții elevilor au depus plângere și la minister. 

„Faptul că părinții au depus și la Minister plângeri, noi nu știm. Știu că au depus la inspectorat și la școală. Noi am citit și analizat sesizarea și am dispus măsurile legale în vigoare, conform legii educației. E dreptul lui să fie în concediu fără plată, ne-a cerut din motive personale și conform Codului Muncii, are dreptul să îi aprobăm această cerere", a declarat directoarea Școlii Centrale din Capitală, Mariana Vișan.