Stiri

Un copil de trei ani și-a închis bunica pe balcon! A fost nevoie de intervenția pompierilor, iar la final i-a aplaudat fericit

Un copil de trei ani și-a închis bunica pe balcon
Un copil de trei ani și-a închis bunica pe balcon
Un copil de trei ani din Focșani și-a închis bunica pe balcon și nu a vrut în ruptul capului să mai deschidă ușa.

Un copilaș năzdrăvan în vârstă de trei ani și-a pus în alertă mama și bunica, după ce micuțul și-a închis bunica pe balcon și nu ceda rugăminților de a deschide ușa. Între timp, vecinii au anunțat-o pe mamă, care lucra la o florărie din apropiere și a venit într-un suflet acasă. Însă și ușa de la intrare era încuiată pe dinăuntru, așa că nici ea nu a reușit să intre în casă.

Până la urmă a apelat numărul de telefon 112.

Pompierii au ajuns în balcon şi au intrat în apartament prin fereastra de la baie, cu ajutorul autoscării, apoi au deschis uşa balconului şi pe cea a apartamentului, salvând-o pe bunica care stătea în frig de ceva timp. La finalul operațiunii de salvare, cel mic s-a arătat foarte încântat de desfășurarea de forțe, așa că i-a aplaudat pe pompieri. 

„Surpriza pompierilor a venit din partea copilului, care era foarte entuziasmat de acţiunea forţelor de intervenţie. Când au pătruns în apartament, colegii noştri au fost întâmpinaţi cu bucurie şi aplauze din partea micuţului”, au precizat reprezentanţii ISU Vrancea.