Stiri

Un prezentator a crezut că și-a pierdut „bărbăția” în timpul unei curse cu bicicleta: „Era ca un pește mort”

Un prezentator a crezut că și-a pierdut „bărbăția” în timpul unei curse cu bicicleta: „Era ca un pește mort”
Prezentatorul emisiunii Top Gear, Freddie Flintoff, a avut parte de o întâmplare rușionoasă în timpul unei curse cu bicicleta.

Gazda show-ului Top Gear a povestit despre un momentul în care a crezut că va rămâne „fără moștenitori”.
Fosta vedeta în cricket, Freddie Flintoff, a avut nevoie de intervenția medicilor, după ce în timpul unui maraton cu bicicleta și-a simțit penisul amorțit.

„A amorțit brusc, de parcă l-ar fi prins cineva în ușă. Era ca un pește mort”, a declarat Freddie Flintoff pentru The Sun.

Rușinat peste măsură, sportivul și-a făcut curaj și a mers la medicul care era prezent la competiția sportvivă și i-a spus de problema sa rușinoasă.

„I-am spus medicului: `Doctore, îmi e teamă că va trebui să arunci o privire la vechea mea cunoștință pentru că nu o mai simt`”, a mai declarat el, potrivit Mirror.com

Ciclistul a rămas cu gura căscată când a văzut reacția medicului după ce acesta l-a consultat. Medicul i-a spus că este o reacție normală la bicicliști, fiind vorba despre un nerv al penisului care nu s-a vascularizat corespunzător.

„Am fost uimit. Se pare că era vorba despre o problemă la un nerv al penisului. Totul a început să revină la normal abia la trei zile după ce m-am întors la Londra”, a mai dezvăluit Freddie.