Stiri

Ea este cea mai fertilă femeie din lume! Are 41 de ani și 44 de copii

Ea este cea mai fertilă femeie din lume! Are 41 de ani și 44 de copii
Mariam, o femeie din Uganda, este declarată cea mai fertilă femeie din toată lumea și din toate timpurile.

Mariam, o femeie de 41 de ani din Uganda a născut nici mai mult, nici mai puțin de 44 de copii. Nu, nu este o greșeală de tastaură, acesta este numărul copiilor pe care îi are. Femeia suferă o boală genetică rară și destul de gravp, primul ei naștere fiind la vârsta de 13 ani. Atunci a adus pe lume gemeni. Femeia fusese vândută de părinți unui bărbat de 27 de ani. Dacă la vârsta de 13 ani ea a născut gemeni, anul viitor a născut tripleți, apoi, anul următor cvadrupleți, potrivit Mirror.com.

Soțul a părăsit-o fix înainte de a naște un alt set de gemeni 

Pe lângă faptul că a avut o viață deosebit de grea din cauza numărului impresionant de copii aduși pe lume, Mariam nu a avut o căsătorie foarte fericită. Soțul o abuza și era nevoită să aibă grijă și de copiii lui din alte căsătorii.

„Soțul meu avea mulți copii din fostele lui relații și a trebuit să am grijă de toți, pentru că mamele lor erau împrăștiate peste tot”, a povestit ea pentru Bright Side. „Era și violent și mă bătea de fiecare dată când avea ocazia, chiar și când sugeram o idee care nu îi convenea”.

La vârsta de 25 de ani avea deja 23 de copii și s-a gândit că este deja prea mult, astfel că a mers la medic să se consulte în vederea unei metode de contracepție. Însă un medic a avertizat-o pe mama eroină că dacă ar folosi metode contraceptive ar putea avea unele probleme pentru că ar avea un număr mare de ovule.

Mariam are trei seturi de cvadrupleți, patru seturi de tripleți și șase seturi de gemeni și reușește incredibil să îi îngrijească și să îi hrănească pe toți singură. 

Femeia din Uganda trăiește alături de copii ei într-o locuință mică și sărăcăcioasă în jurul câmpurilor de cafea.

Ultima sarcină a lui Mariam acum trei ani s-a încheiat cu o tragedie când a născut al șaselea set de gemeni. Unul dintre copiii ei a murit când era în travaliu.

Tot atunci, soțul ei a părăsit-o lăsând-o singură cu toți copiii. Însă după această naștere și plecare a soțului ei, femeia a primit ajutorul medical de care avea nevoie. Mariam a spus că medicii i-au tăiat uterul din interior pentru a elimina riscul de a rămâne din nou însărcinată.

De acum nimic nu-i va mai sta în cale să le ofere copiilor ei tot ce au nevoie pentru a crește frumos. Mariam are diverse activități: lucrează la coafor, ca decoratoare la evenimente și mai colectează și vinde fier vechi.