Stiri

Un nou film Spider-Man se va lansa anul acesta. Care este titlul lui

Un nou film Spider-Man se va lansa anul acesta. Care este titlul lui
Un nou film Spider-Man se va lansa anul acesta. Care este titlul lui [Sursa foto: Los Angeles Times]
Sony Pictures şi Marvel Studios au anunțat lansarea unui nou film din seria de filme „Spider-man”. Cum se va numi și când va fi lansat?!

Vedetele „Spider-Man” Tom Holland, Zendaya și Jacob Batalon au făcut o serie de mini-dezvăluiri încercând să le dea fanilor indicii cu privire la numele următorului film „Spider-man”. Producția Marvel a fost anunțată în cele din urmă miercuri, iar numele ei va fi „Spider-Man: No Way Home”. Numele filmului care se va lansa pe 17 decembrie 2021 a fost dezvăluit într-un clip de 30 de secunde publicat pe Instagram, clip în care Holland, Zendaya şi Batalon discută despre numele filmului. 

Starul francizei se plânge de faptul că Watts i-a dat din nou un nume fals al filmului, iar Zendaya şi Batalon îi explică faptul că asta s-a întâmplat pentru că el nu poate ţine un secret. Apoi este arătată o tablă pe care sunt mai multe titluiri, iar numele filmului apare în centru, fiind și înconjurat.  

 

Tom Holland a dezvăluit faptul că filmul care se va lansa în decembrie anul acesta este ultimul film din serie în care va juca. Actorul a spus în cadrul unui interviu că Collider că „No way home” este ultimul film în care va juca sub acest contract, însă dacă studiourile îl chema pentru un alt film el va îmbrăca bucuros costumul de Spider-man din nou.

Tom Holland
Tom Holland

„Spider-Man 3 ar fi ultimul meu film sub acest contract, așa că le-am spus întotdeauna dacă vor să mă întoarc, voi fi acolo cu mare bucurie. Mi-a plăcut fiecare minut în care am făcut parte din această lume uimitoare. Mi-a schimbat viața în bine, sunt atât de norocoas că sunt aici. Dacă mă vor înapoi, voi fi acolo, dacă nu o vor face, voi pleca în apusul soarelui o persoană foarte, foarte fericită, pentru că a fost o călătorie uimitoare”, a declarat actorul, potrivit Screenrant.com