Stiri mondene

Demi Lovato, dezvăluiri uluitoare în documentarul „Dancing with the Devil” despre dependența de droguri. Artista a făcut atac de cord după o supradoză

Demi Lovato - Dancing with the Devil
Demi Lovato - Dancing with the Devil [Sursa foto: Instagram]
Demi Lovato lansează pe YouTube o mini-serie de documentare în care vorbește despre dependența de droguri și efectele survenite în urma acestei dependențe.

Seria de documentare pe care Demi Lovato le va lansa pe YouTube se va numi „Dancing with the Devil” și va putea fi urmărit din 23 martie. Documentarul va debuta în deschiderea festivalului „South by Southwest Film”. În această serie artista se deschide în fața fanilor și va vorbi despre perioada grea pe cre a traversat-o în 2018, când din cauza unei supradoze de droguri a suferit un atac de cord, informează Mediafax.

Demi Lovato - Dancing with the Devil
Demi Lovato - Dancing with the Devil[Sursa foto: Instagram]

„Am suferit trei lovituri. Am avut un atc de cord. Doctorii îmi spuneau că mai am 5-10 minute”, povesteşte Demi în trailerul documentarului. Artista spune că acum este gata să o ia de la capăt cu forțe proaspete și să se întoarcă la muzică: „Am renăscut! „Sunt gata să mă întorc, să fac ceea ce iubesc. Adică să fac muzică. Nu-mi trăiesc viaţa pentru alte persoane, pentru titlurile lor sau comentariile de pe Twitter”, spune Demi Lovato acum.

Demi Lovato - Dancing with the Devil
Demi Lovato - Dancing with the Devil[Sursa foto: Instagram]

În documentarul care va fi lansat pe YouTube vor vorbi și prieteni, persoane din familia artistei, dar și celebrități precum Elton John sau Christina Aguilera.

„Când eşti tânăr şi faimos, dumnezeule, e greu! Ţi se spune mereu: Trebuie să fii model. Sănătatea mentală este ceva despre care ar trebui să vorbim. Nu-mi dau seama cum mai pot fi temperată”, mărturiseşte Demi Lovato.

Demi Lovato a mai vorbit în cadrul unui documentar despre dependența de droguri cu care se confrunta

Demi Lovato s-a luptat cu dependența de droguri și alcool mulți ani la rând. Într-un documentar din 2012, „Demi Lovato: Stay Strong" se arată cum obişnuia să prizeze cocaină de mai multe ori pe zi, dar a găsit calea de a merge la dezintoxicare şi de a se întoarce la o carieră de succes.

Într-un interviu acordat Associated Press, cântăreaţa a spus că supradoza i-a afectat creierul. „Încă mă confrunt cu efectele ei”, a adăugat Demi Lovato, potrivit News.ro.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Demi Lovato (@ddlovato)