Stiri

Când apare pe Netflix sezonul 6 al serialului Peaky Blinders

Când apare pe Netflix sezonul 6 al serialului Peaky Blinders
Din păcate pentru fani, serialul Peaky Blinders ajunge la final în scurt timp. Dar când va apărea pe Netflix sezonul 6?

 Sezonul al cincilea din Peaky Blinders s-a încheiat exploziv, iar fanii aşteaptă cu nerăbdare startul sezonului 6. Din nefericire, producătorii super producţiei au dezvăluit că aceasta va fi ultima serie, o serie a cărei producţie a început cu întârziere. Abia în luna ianuarie a acestui an au început filmările, în loc de luna martie a anului trecut, dar aşteptarea va merita, promit realizatorii show-ului TV. 

Au început filmările pentru sezonul 6 din Peaky Blinders. Când apare pe Netflix?

 "Peaky s-a întors! După ce pandemia de Covid-19 ne-a forţat să întârziem producţia, miza nu a mai fost atât de mare vreodată. Credem că acesta va fi cel mai bun sezon şi sunt sigur că fanilor noştri minunaţi le va plăcea", a declarat creatorul serialului Peaky Blinders, Steven Knight.

 

Iniţial, planul era ca sezonul 6 să fie lansat la începutul acestui an, dar acest lucru nu mai este posibil. Până în acest moment nu a fost confirmată o dată clară pentru ultimul sezon al serialului.  "Având în vedere că am început să filmăm în luna ianuarie, vom termina la finalul lui mai sau în iunie. Apoi, ne vor lua încă şase luni pentru editare", a dezvăluit directorul Anthony Byrne. Aşadar, sezonul poate fi lansat la finalul acestui an, dar cea mai plauzibilă dată pentru lansare este începutul anului 2022.

 Clienţii Netflix vor trebui să mai aştepte chiar şi după lansarea ultimului sezon. Mai întâi, seria 6 din Peaky Blinders se va vedea pe BBC One şi pe BBC iPlayer şi abia după şase luni de zile va putea fi urmărită şi pe Netflix. "Alături de partenerii noştri minunaţi de la BBC şi Netflix am muncit cu atenţie, pentru ca Peaky să se poată întoarce în siguranţă în producţie. Siguranţa echipei noastre este o prioritate", a declarat Caryn Mandabach, producătorul executiv al serialului.