Stiri mondene

Un influencer și-a tatuat numele lui Elon Musk pe frunte pentru a merge în spațiu: „Numele lui va rămâne în istorie”

Un influencer  și-a tatuat numele lui Elon Musk pe frunte pentru a merge în spațiu: „Numele lui va rămâne în istorie”
Un influencer și-a tatuat numele lui Elon Musk pe frunte pentru a merge în spațiu [Sursa foto: Instagram/ hwp]
Un influencer brazilian a apelat la o metodă extremă pentru a atrage atenția lui Elon Musk. Bărbatul vrea să părăsească Terra pentru o misiune specială pe Marte

Rodrigo America este un influencer de origine braziliană, iar de curând acesta a recurs la un gest extrem pentru a atrage atenția fondatorului SpaceX, Elon Musk. Bărbatul îți dorește să părăsească Terra, așa că și-a tatuat numele miliardarului pe frunte pentru a-i atrage atenția. Deși Elon Musk nu l-a băgat încă în seamă pe bărbat, acesta a postat numeroase fotografii în mediul online.

Citește și: Incredibil! Cristiano Ronaldo are ”ofertă” din România! Câți bani i-au fost promiși celebrului portughez pentru un contract de șase luni?

Un influencer  și-a tatuat numele lui Elon Musk pe frunte pentru a merge în spațiu: „Numele lui va rămâne în istorie”
Un influencer și-a tatuat numele lui Elon Musk pe frunte pentru a merge în spațiu[Sursa foto: Instagram]

Un influencer din Brazilia și-a tatuat numele lui Elon Musk pe frunte pentru a merge în spațiu

Rodrigo America este influencerul care a decis să facă un gest extrem pentru a pleca în spațiu. El îți dorește să facă parte dintr-o echipă trimisă pe Marte pentru a o coloniza. Rodrigo are aproape jumătate de milion de urmăritori pe rețelele de socializare și este cunoscut și pentru faptul că se costumdează în Captain America.

Citește și: A recurs la orice metodă pentru a-i atrage atenția lui Elon Musk! Un influencer brazilian și-a tatuat numele magnatului pe frunte: „Va rămâne în istorie”

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de RODRIGO AMÉRICA (@rodrigoamericaoficial)

Pentru a atrage atenția lui Elon Musk, Rodrigo America și tatuat numele acestuia pe frunte, însoțit de o imagine a unei rachete. Acesta a postat o serie de fotografii și videoclipuri în mediul online pentru ca mesajul lui să ajungă la fondatorul SpaceX.

„Elon Musk, îl cunoști pe Rodrigo America?” sau „Te iubesc, Elon Musk”,  a scris influencerul în descrierea fotografiilor.

Influecerul dorește să părăsească Terra și să meargă pe Marte 

Rodrigo America a lucrat ca polițist într-o închisoare, însă a decis să caute înțelepciunea în urma unui moment de revelație. Bărbatul recunoaște că a devenit obsedat în ultima vreme de tot ceea ce înseamnă spațiul cosmic și planete.

Citește și: O femeie și-a dus capra la un bancomat din Focșani să o schimbe pe bitcoin: „Capra mea dă și lapte. Vrei să o probăm?”

Un influencer  și-a tatuat numele lui Elon Musk pe frunte pentru a merge în spațiu: „Numele lui va rămâne în istorie”
Un influencer și-a tatuat numele lui Elon Musk pe frunte pentru a merge în spațiu[Sursa foto: Instagram]

În urmă cu ceva timp, a fost făcut un anunț prin care se căutau voluntari dispuși să plece într-o misiune specială pe Marte. Acum, influencerul a arătat într-un mod șocant că este dispus să părăsească planeta noastră pentru a descoperi locuri noi.  

„Ceea ce face, ce va face, ducând oamenii pe Marte... numele lui va rămâne în istorie. El este o mare sursă de inspirație pentru mine“, a spus inflencerul.