Stiri

Un copil de 3 ani a ajuns la spital, după ce geamul autobuzului s-a desprins și a căzut peste el! Reacția companiei de transport public

Un copil de 3 ani a ajuns la spital, după ce geamul autobuzului s-a desprins și a căzut peste el
Autobuz  [Sursa foto: Facebook]
Copil de trei ani din Cluj, la un pas de tragedie, după ce geamul unui autobuz electric i-a căzut în cap. Ce spun reprezentanții companiei?!

Clipe de panică într-un autobuz electric din Cluj, acolo unde un geam rabatabil s-a desprins în mers și a lovit în cap un copil în vârstă de 3 ani. Incidentul nefericit avut loc vineri seara, în jurul orei 19.30, în timp ce autobuzul era în mers. La un moment dat, mijlocul de transport în comun a ajuns pe strada Edgar Quinet. Atunci s-a produs și tragedia. Mama copilului a povestit tot ce s-a întâmplat, spunând că nici acum nu își poate da seama cum de s-a desprins acel geam.

Potrivit spuselor femeii, nu era aglomerație în autobuz, iar mijlocul de transport în comun are numai patru geamuri rabatabile. 

Citeste si: Defecțiune la metrou, între stațiile Grivița și Basarab! Călătorii au fost evacuați pe tunel: „Prezentăm scuze călătorilor pentru disconfortul creat”

„Nu îmi dau seama cum s-a putut desprinde. Nu se împingea nimeni, eram puţini în autobuz.

Autobuzul electric are doar patru geamuri mobile rabatabile, două pe o parte, două pe cealaltă. Unul s-a nimerit să-i cadă în cap copilului meu. La prima stație a venit șoferul la noi. A luat geamul și l-a dus în cabina lui, iar la următoarea stație unde îi parkingul de pe Negoiu am coborât noi. Pentru mine a fost important că s-a liniștit copilul ”, 
a povestit mama copilului.

Un copil de 3 ani a ajuns la spital, după ce geamul autobuzului s-a desprins și a căzut peste el
Un copil de trei ani din Cluj s-a trezit cu geamul autobuzului în cap.[Sursa foto: Facebook]

Compania de transport, prima reacție după incident

După incident, copilul a fost dus la IML Cluj pentru investigație. Din fericire, viața lui este în afara oricărui pericol și nu s-a ales cu răni, de niciun fel. Reprezentanții CTP Cluj au transmis și primele declarații după incident.

Citeste si: Întâmplare tragi-comică! Mesajul scris de un clujean pe maşina celui care i-a blocat accesul în curte: „Am parcat ca un bou”

„Din păcate în acest incident a fost implicat un copil. Se afla pe ultimul scaun din autobuz și s-a desprins gemulețul rabatabil. Ne-am adresat producătorului. E un autobuz nou și vrem să vedem cauza. Am contactat și familia copilului. Am înțeles că a ajuns la UPU la o investigație, starea lui este bun, dar regretăm și vrem să facem demersurile ca să nu se mai întâmple”, au spus aceștia.