Stiri

Un bărbat și-a pus o toaletă ecologică în fața blocului. După o săptămână a rămas fără ea și a sunat la poliție: „Mi s-a furat”

Un bărbat și-a pus o toaletă ecologică în fața blocului
Un bărbat și-a pus o toaletă ecologică în fața blocului [Sursa foto: Facebook]
Un român și-a instalat o toaletă în fața blocului. Disperat, proprietarul toaletei a sunat la 112 după ce i-a dispărut.

Supărat că blocul în care locuieşte are canalizarea defectă şi nu poate folosi baia din casă, un bărbat şi-a cumpărat o toaletă elecologică pe care a pus-o în fața blocului. Investiţia, care l-a costat 5.000 de lei, n-a fost pe placul primăriei, iar românul s-a „bucurat” de achiziție numai o săptămână. 

„Am decis să închiriez în prima faza o toaleta ecologică mai apoi cu drept de a cumpăra pentru a-mi satisface necesităţile fiziologice.

Eu am decis că aşa este mai bine, din punct de vedere legal, să-mi iau mijloace de precauţie", a mărturisit Victor Alexandru.

Un bărbat și-a pus o toaletă ecologică în fața blocului.
Un bărbat și-a pus o toaletă ecologică în fața blocului.[Sursa foto: Facebook]

Bărbatul a sunat la 112 pentru că dispăruse toaleta 

Când a văzut că nu mai era nici urmă de toaletă în fața blocului, bărbatul a sunat speriat la 112.

Citeste si: Dimineața Nebună. Înmormântări terapeutice în Rusia. Ce sumă trebuie să plătești să fii îngropat de viu timp de o oră- AUDIO

„Ce s-a întâmplat?”

„Mi s-a furat o toaletă ecologică de pe domeniul public”

„Am înţeles, haideţi să depuneţi plângere”, așa a sunat convorbirea telefonică.

În urma contoalelor efectuate s-a constatat că subsolul blocului unde locuiește este inundat cu ape uzate motiv pentru care inspectorii sanitari au aplicat 3 sancţiuni contravenţionale Asociaţiei de Proprietri şi au impus să se ia toate măsurile pentru repararea conductelor. Între timp, nimeni nu a oferit locatarilor alternativă. 

Citeste si: Dimineața Nebună: Primărița, soție de preot, ar fi jucat la păcănele banii din ajutoarele de încălzire: „E viața mea personală nu vreau să o discut”. Audio

"Păi dacă oricine poate să pună orice pe domeniul public, cum am putea să discutăm noi despre un stat de drept", explică primarul.