Stiri

Un bărbat are o relație cu o păpușă și plănuiește să se căsătorească cu ea: „Nu știți cât de mult o iubesc”! Susține că are doi „copii” cu ea

Un bărbat vrea să se însoare cu o păpuşă din cârpă
Un bărbat are o relație cu o păpușă și plănuiește să se căsătorească cu ea [Sursa foto: Facebook]
Un bărbat sătul să fie singur și-a întemeiat o familie cu o păpușă, iar în prezent el spune că își plănuiește nunta mult-visată.

Bărbatul de 49 de ani susține că și-a găsit în sfârșit dragostea cu  iubita” lui, Natalia, sărbătorind recent un an de când trăiesc cea mai frumoasă poveste de iubire. Mai mult, acesta consideră că este momentul să o ia… de soție. Bărbatul fără nume este cunoscut doar după contul său de TikTok @montbk5959 și se crede că este din America de Sud, potrivit  The Sun.

Un bărbat are o relație cu o păpușă și plănuiește să se căsătorească cu ea
Un bărbat vrea să se însoare cu o păpuşă din cârpă[Sursa foto: Facebook]

Cei doi se plimbă pe afară, merg la cumpărături și se întâlnesc cu membrii familiei pentru a lua masa împreună, la fel ca orice cuplu normal. Și nu numai că are lângă el femeia mult visată, dar este și un tată mândru a doi copii, tot păpuși, pe care îi îmbracă în haine pentru copii și uniformă școlară. 

„Dacă nu ar fi păpușile, aș fi mai singur decât oricine.

Cel puțin am ceva. Nu știți cât de mult o iubesc, am rezistat tot anul ăsta cu ea. Plănuiesc să mă căsătoresc”
, a spus bărbatul într-un videoclip de pe Tik Tok.

Un bărbat vrea să se însoare cu o păpuşă din cârpă
Un bărbat vrea să se însoare cu o păpuşă din cârpă[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Dimineața Nebună| Femeia care în trecut s-a căsătorit cu Turnul Eiffel spune că acum are o relație cu un gard: „Se întâmplă o mulțime de lucruri fizice în compania lui"

În ciuda faptului că și-a găsit în sfârșit fericirea, bărbatul a fost subiect de discuții pe contul său de TikTok, ceea ce l-a determinat să dezactiveze comentariile de la videoclipurile sale de pe facebook.

Un bărbat are o relație cu o păpușă și plănuiește să se căsătorească cu ea
Un bărbat are o relație cu o păpușă și plănuiește să se căsătorească cu ea[Sursa foto: Facebook]

@montbk5959

 

♬ El Muchacho de los Ojos Tristes- Jeanette

Bărbatul nu este singurul care a abordat acest tip de relație

Felicity, o tânără de 23 de ani din Massachusetts, care conduce canalul YouTube Dollygirl20, s-a căsătorit cu păpușa neînsuflețită pe care o numește Kelly Rossi în septembrie 2018.

Citeste si: Uluitor! Yuri Tolochko, bărbatul care s-a căsătorit cu o păpușă gonflabilă, s-a îndrăgostit de o scrumieră

Un alt bărbat, Yuri Tolochko, s-a căsătorit cu logodnica sa de jucărie, Margo, într-o ceremonie tradițională, completată cu o sărbătoare, cu zeci de invitați fericiți și un prim dans romantic, în noiembrie 2020.

O femeie s-a căsătorit cu o păpuşă de cârpă
O femeie s-a căsătorit cu o păpuşă de cârpă[Sursa foto: Facebook]

Meirivone Rocha Moraes, o femeie în vârstă de 37 de ani din Brazilia, la rândul ei, are o relație cu o păpușă care poartă numele de Marcelo. Mai mult decât atât, a luat decizia să se căsătorească cu aceasta, iar nunta lor a avut 250 de invitați. Aceasta a susținut că păpușa Marcelo a lăsat-o „gravidă”, acesta fiind și motivul pentru care a luat decizia de a se căsători.

Citește continuarea aici!