Stiri

Ultimele veşti despre "Vikings: Valhalla". Când apare sezonul 2

Ultimele veşti despre
[Sursa foto: Facebook ]
Fanii serialului "Vikings: Valhalla" aşteaptă cu nerăbdare premiera sezonului 2.

Primul sezon din "Vikings: Valhalla" a avut un succes foarte mare, iar fanii aşteaptă veşti cu privire la sezonul 2. Acestea au venit chiar de la creatorul serialului, Jeb Stuart. 

Ultimele veşti despre sezonul 2 din "Vikings: Valhalla"

Primul sezon din "Vikings: Valhalla" a fost lansat pe 25 februarie. Primele opt episoade ale serialului au fost devorate de fanii de pe Netflix, aşa că încă din luna martie, producătorii au anunţat că serialul va cuprinde cel puţin încă două sezoane.

Ultimele veşti despre "Vikings: Valhalla". Când apare sezonul 2

Filmările pentru sezonul 2 au început încă de anul trecut, iar Jeb Stuart, unul dintre producătorii serialului, a venit acum cu o reacţie oficială. "Filmările pentru sezonul 2 s-au încheiat. Acum am intrat în faza de editare", a declarat Jeb Stuart, conform gamesradar.com. 

Din păcate, Jeb Stuart nu a anunţat şi data la care va avea loc premiera celui de-al doilea sezon. Totuşi, în presă au apărut mai multe informaţii legate de acest subiect şi se pare că nu mai avem mult de aşteptat. Se pare că sezonul 2 din "Vikings: Valhalla" nu va fi lansat mai devreme de luna octombrie, dar nici mai târziu de primăvara anului viitor.

Ultimele veşti despre "Vikings: Valhalla". Când apare sezonul 2

Un român va juca în sezonul 2 din "Vikings: Valhalla"

Din distribuţia celui de-al doilea sezon din "Vikings: Valhalla" va face parte şi un actor român. Este vorba despre Florian Munteanu, un fost boxer care a jucat în "Creed II" şi în "Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings". Acesta va interpreta rolul generalului bizantin Georgios Maniakes, care va conduce o revoltă împotriva lui Constantin al IX-lea Monomahul, împărat al Imperiului Roman de Răsărit. 

" Sunt foarte mândru că fac parte dintr-un serial grozav, cu o distribuție remarcabilă care se întâmplă să fie una dintre preferatele mele din ultimii ani. Interpretarea unor roluri mai emoționale și dramatice a fost întotdeauna un obiectiv principal. Ajungem acolo. Super entuziasmat pentru acesta", a scris Florian Munteanu pe Instagram.