Stiri mondene

Uddi a devenit tătic! Prima imagine cu bebelușul

Uddi a devenit tătic
Anul a început cum nu se poate mai bine pentru cântărețul Dragoș Udilă. Artistul este fericitul tătic al unui băiețel.

Uddi este unul dintre artiștii români care și-au ținut viața publică departe de ochii curioșilor. Așa se face că nici nu știam ca Uddi să aibă o relație, dar am fost surprinși să aflăm că are un copil și este în culmea fericirii.

Citeste si: Cântărețul Uddi a lăsat un mesaj de adio pe Facebook! „Să vă amintiți de mine cu zâmbetul pe față!” Fanii s-au panicat

Uddi a devenit tătic

Uddi, pe numele lui real Dragoș Udilă, a devenit tătic și a simțit să împărtășească marea veste cu fanii din mediul online. Artistul a postat o fotografie cu numele băiețelul său, iar despre descriere a ales să scrie numele lui: „Solomon”. 

Uddi a devenit tătic

Uddi își dorește o familie numeroasă 

În cadrul unui interviu oferit cu mai mult timp în urmă, Uddi a declarat că îi plac foarte mult copii, îi aduc zâmbete și chiar ar vrea să aibă o familie numeroasă. 

Uddi a devenit tătic

„Sunt multe lucruri care m-ar face să zâmbesc… dar în special, sunt copiii. Îmi doresc mulți copii, pentru că eu cred că sunt un om pe cale de dispariție. Nu o să mai întâlnești nici oameni și nici artiști ca mine, de-asta spun că sunt pe cale de dispariție. Nu există modestie, dar cultul personalității este dezvoltat uneori prea mult și prea prost, așa că trebuie să ai curaj să fii diferit. E vorba de atitudine și de ceea ce ai de oferit. Cred că cel mai bun lucru pe care îl poți face pentru un copil este să îi dai viață, iar după asta … să îi oferi un frate sau o soră”, declara artistul pentru Info Music, potrivit revistei Unica.