Stiri mondene

Tudor Chirilă, probleme de sănătate! Artistul a fost nevoit să-și anuleze spectacolele: „Sper să revin cât mai curând pe scenă”

Tudor Chirilă, nevoit să-și amâne concertele
Tudor Chirilă, nevoit să-și amâne concertele [Sursa foto: Facebook]
Tudor Chirilă și-a amânat spectacolele din cauza problemelor de sănătate. Ce a pățit artistul?!

Tudor Chirilă, împreună cu trupa Vama, urma să susțină spectacolul „Visul american”, în cadrul Festivalulului Internațional de Teatru de la Sibiu (FITS). Totodată, artistul avea programate mai multe concerte în următoarele două săptămâni. Anunțul a fost făcut chiar de el, pe pagina lui de Facebook, dar și de trupa Vama. Juratul de la „Vocea României” le-a explicat fanilor că nu va mai putea susține spectacolele din perioada următoare, deoarece medicii i-au recomandat pauză vocală.

În ciuda faptului că a dezvăluit că nu îi place să dea detalii despre starea sa de sănătate, Tudor Chirilă consideră că fanii au dreptul să știe ce se întâmplă.

Tudor Chirilă, nevoit să-și amâne concertele
Tudor Chirilă, nevoit să-și amâne concertele[Sursa foto: Facebook]
 

Citeste si: VIDEO: Tudor Chirilă a reacționat după ce a văzut subiectele la română de la Evaluarea Națională: „Este un examen de Academia de Poliție?”

„Nu-mi place să ofer detalii despre starea mea de sănătate, mi se pare că ține de intimitatea fiecăruia dintre noi, dar având în vedere că nu mai pot susține spectacolul «Visul american» programat mâine în cadrul FITS, trebuie să spun că în urma unei perioade intense de suprasolicitare vocală am intrat în repaus vocal total, la recomandarea medicilor. Sper să revin cât mai curând pe scenă”, a scris Tudor Chirilă.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Tudor Chirila (@tudorchirila)

Tudor Chirilă, nevoit să-și amâne concertele

Și  trupa Vama  a transmis un mesaj prin care spune că spectacolele viitoare vor fi amânare din cauza problemei de sănătate a lui Tudor Chirilă.

Citeste si: Tudor Chirilă, mesaj viral de Ziua Copilului! Ce spune artistul despre tinerii de la noi din țară?!: „România nu-și iubește copiii”

Tudor Chirilă, nevoit să-și amâne concertele
Tudor Chirilă, nevoit să-și amâne concertele[Sursa foto: Facebook]

„Salutare, ne pare foarte rău să anunțăm că trebuie să reprogramăm show-ul din această seară de la Berăria H, precum și concertele din următoarele două săptămâni. Suprasolicitarea vocală l-a adus pe Tudor în situația de repaus vocal total la recomandarea medicilor. Sperăm să ne revedem cu bine pe 29 iulie la Arenele Romane sau la alte concerte programate până atunci. Detalii legate de reprogramarea concertului din seara asta nu putem oferi mai devreme de zece zile”.