Lansări muzicale

Trupa Vama a lansat „Vama cântă cu mine”. Tudor Chirilă: „Videoclipul de mai jos este poate cel mai de “trupă” pe care îl avem”

Trupa Vama a lansat „Vama cântă cu mine”. Tudor Chirilă: „Videoclipul de mai jos este poate cel mai de “trupă” pe care îl avem”
Vama a lansat o nouă melodie, joi, 22 iulie, iar solistul Tudor Chirilă a simțit nevoia să le spună fanilor cât de mult a muncit la clip și la piesă.

Trupa Vama a lansat o nouă piesă cu un videoclip despre care Tudor Chirilă spune că este „poate cel mai de trupă” și „cel mai spectaculos”. Solistul trupei le-a spus fanilor din mediul online că a lansat piesă nouă și a ținut să precizeze câtă muncă este în spatele unei melodii. 

Tudor Chirilă: „Colegii mei au devenit actori peste noapte și au făcut-o într-un mare fel”

„Am să repet asta mereu. E multă muncă la un cântec. De la idee la producție e drum întortocheat, presărat cu decizii și mereu te întrebi dacă sunt cele mai bune. Iar când ești într-o trupă, nu mai vorbesc. În cazul nostru, totul se înmulțește cu cinci. Apoi cântecul iese în lume și lumea judecă fiecare decizie muncită cu nonșalanța omului care consumă în viteză. E un fapt. Atât despre asta, voiam să știți că e multă muncă. Multă de tot. Și că un cântec e copilul unei trupe. Videoclipul de mai jos este poate cel mai de “trupă” pe care îl avem. Și poate cel mai spectaculos.

Trupa Vama a lansat „Vama cântă cu mine”. Tudor Chirilă: „Videoclipul de mai jos este poate cel mai de “trupă” pe care îl avem”

A fost unul din momentele alea rare când totul a mers cum ne-am dorit/propus. Colegii mei au devenit actori peste noapte și au făcut-o într-un mare fel. Fără să vrem, împreună cu fratii Mustățea, am spus o poveste cu un mesaj simplu: e foarte greu singur, e nevoie de împreună, muzica poate să te ajute să te regăsești, muzica leagă. Sună banal ca un clișeu cu un apus de soare, însă după ce am cântat la 100 de metri deasupra pământului pe o turbină eoliană, mi-am zis că, uite frate un apus pe care nu l-am mai văzut. Enjoy and share if you love this. Dacă vede mesajul ăsta aș vrea să-l salut pe Liviu de la CEZ care a stat sus cu noi acolo și ne-a asigurat instrumentele, iar la un moment dat vorbeam despre educație și copii pe acoperișul lumii:)

PS. Acuma cred că se înțelege din ce am scris mai sus nevoia de a mulțumi acestei echipe: Silviu Mustățea, Bogdan Mustățea, Andreea Mirică, Iulian Iancu, Ovidiu Buta, Silvia Cîmpeanu, Bianca Simion, Dana Floreanu, Adrian Samson, Ionut Gîlcă, Cristian Stoian, Magda Săndulescu, Cristina Mocan, Adriana Răcășan”, a scris Tudor Chirilă pe Facebook.