Stiri

Trupa britanică Iron Maiden, concertează joi, 26 mai la București. Reguli de acces

Trupa britanică Iron Maiden, concertează joi, 26 mai la București. Reguli de acces
Trupa britanică Iron Maiden, concertează joi, 26 mai la București [Sursa foto: Facebook]
Trupa legendară de rock, Iron Maiden, concertează astăzi la București, la Romexpo. Aflăt oate detaliile despre concert aici.

Iron Maiden va susține în seara aceasta un concert la Romexpo, în Parcarea C.

Citeste si: Iron Maiden revine la București în mai 2022: „Suntem nerăbdători să ne reîntâlnim cu toată lumea”

Concertul face parte din turneul „Legacy of The Beast”

Pe scena din Parcarea Romexpo se vor auzi hit-urile legendare care au făcut furori în întreaga lume de-a lungul timpului.

Invitaţi speciali la Bucureşti sunt germanii de la Lord Of The Lost care vor cânta în deschiderea spectacolului, transmite Rador, potrivit G4Media. Iron Maiden a mai concertat la București și în 2016, iar acum vor interpreta și hit-uri de pe cel mai nou album al lor, intitulat „Senjutsu” și lansat în septembrie, anul trecut. Spectacolul se va deschide la ora 19:30 și va dura două ore.

Reguli de acces la concertul Iron Maiden de la Romexpo 

Accesul se va face prin Intrarea C, din Bulevardul Expoziţiei, de la ora 18:00. STB a anunțat că a prelungit programul de transport până la miezul nopții.

Trupa britanică Iron Maiden, concertează joi, 26 mai la București. Reguli de acces
Trupa britanică Iron Maiden, concertează joi, 26 mai la București. Reguli de acces[Sursa foto: Facebook]

Ca la orice alt concert de acest tip, organizatorii informează că este interzis cu sticle, conserve, mâncare sau băuturi de orice fel, artificii, arme, obiecte periculoase, obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser), umbrele, aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (cu obiectiv detaşabil), aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, animale de companie. În plus, la intrarea în perimetrul evenimentului, toţi participanţii vor fi perchezitionaţi de agenţii de securitate.

Accesul minorilor sub 14 ani se face doar pe bază de bilet şi doar dacă aceştia sunt însoţiţi de un adult posesor de bilet valid.Toţi posesorii de bilete vor primi la acces brăţări speciale, ce le permit accesul în zona în care au bilete. Brăţările trebuie păstrate la mână, pe toată durata concertului. Brăţările nu sunt transmisibile şi nu trebuie deteriorate pe întreaga perioadă a evenimentului.