Lansări muzicale

Trupa ABBA a lansat piesa „When You Danced With Me”

ABBA - When You Danced With Me
După o absență de aproape patru decenii, ABBA, una dintre cele mai cunoscute trupe din anii 1970, a lansat piesa „When You Danced With Me”. Uite cum sună noul single!

Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii formației legendare „ABBA”! După patru decenii, membrii trupei au revenit cu albumul „Voyage". Still Have Faith in You” şi „Don’t Shut Me Down” au fost primele single-uri lansate de pe acest nou material, care cuprinde zece melodii. Recent, ABBA le-a făcut o bucurie fanilor, lansând piesa ”When you danced with me”.

„Va fi muzică nouă anul acesta, asta este clar, nu mai este vorba despre o posibilitate, se va întâmpla. Suntem prieteni foarte, foarte buni. Noi patru ne aflăm în studio pentru prima dată în ultimii 40 de ani. Este greu de descris, dar există legături foarte, foarte puternice între noi ”, a spus Bjorn Ulvaeus, în urmă cu ceva timp

Reamintim că trupa va susține un concert digital la Londra, în 2022. Din primele informații, membrii trupei nu vor fi prezenți fizic pe scenă, ci vor apărea în fața publicului sub forma unor holograme.  

ABBA - When You Danced With Me

Lyric Video: ABBA- When You Danced With Me