Lansări muzicale

Trupa legendară ABBA a revenit! Iată cum sună primele două piese lansate

Trupa legendară ABBA a revenit! Iată cum sună primele două piese lansate
Una dintre cele mai cunoscute trupe din anii 1970 revine în industrie și a lansat deja două piese.

Trupa ABBA revine pe scenă și vrea să lanseze un album în luna noiembrie a acestyui an, dar până atunci, a lansat primele două piese. Materialul se intitulează „Voyage” și vine la 40de ani de la lansarea ultimului album. „Voyage” va fi lansat la nivel mondial pe 5 noiembrie prin Capitol a Universal Music Group. În plus, trupa a anunțat că va susține un concert digital la Londra în mai 2022, membrii trupei apărând pe scenă sub forma unor holograme.

Prima piesă lansată de ABBA se numește „I still have Faith in you” și beneficiază de un videoclip ce îi are în centru pe membrii trupei.

A doua piesă lansată se numește „Don't shut me down” și beneficiază de un videoclip doar cu versuri.

ABBA, înfiinţat în 1972, în Suedia, este unul dintre grupurile de mare succes din lume. Albumele trupei au fost vândute în sute de milioane de copii, la nivel mondial. Format din două cupluri căsătorite, grupul s-a destrămat în 1982, în contextul despărţirii acestora. 

În timp ce compozitorii Andersson şi Ulvaeus au continuat să lucreze împreună, inclusiv pentru musicalul „Chess”, cu textierul Tim Rice, în 1984, cei patru membri nu au apărut public pe scenă până în 2016, informează News.ro