Stiri mondene

Trupa A.S.I.A. s-a reunit! Fetele au urcat din nou pe scenă împreună: „Nu am ezitat nicio secundă”

Trupa A.S.I.A. s-a reunit! Fetele au urcat din nou pe scenă împreună: „Nu am ezitat nicio secundă”
Trupa A.S.I.A. s-a reunit [Sursa foto: Facebook/wowbiz]
Anca, Sorana, Iana și Anemona au făcut senzație după ce s-au reunit pentru un concert grandios. Iată cine a venit cu această idee!

Trupa A.S.I.A  a fost una dintre cele mai apreciate formații de fete din România și, recent, și-a surprins toți fanii după ce s-a reunit într-un concert spectaculos. Una dintre membrele trupei a ales să celebreze într-un mod inedit un moment important în cariera unui artist, iar cu acest aprilej trupa A.S.i.A. s-a reunit pe scenă în vechea formulă. 

Citeste si: ”Este din ce în ce mai greu” Sylvia, adevărul despre retragerea din lumina reflectoarelor. De ce a pus fosta soție a lui Andrei Ștefănescu cariera pe locul doi

Trupa A.S.I.A. s-a reunit! Fetele au urcat din nou pe scenă împreună: „Nu am ezitat nicio secundă”
Trupa A.S.I.A. s-a reunit[Sursa foto: Facebook]

Trupa A.S.IA. s-a reunit cu ocazia aniversării a 20 de ani de carieră a Ianei Novac

Iana Novac a  sărbătorit 20 de ani de carieră, iar cu această ocazie a decis să organizeze un concert grandios. Cântăreața și-a sărbătorit cariera într-un mod inedit și a umplut Sala Palatului. Punctul culminant al spectacolului a fost reunirea pe scenă a trupei A.S.I.A, care a surprins pe toți cei prezenți.

Citeste si: Trupa A.S.I.A. s-a reunit! Fetele nu și-au ieșit nicio secundă din mână, au făcut un adevărat spectacol. Cine le-a regrupat? "Nu am ezitat nicio secundă"| EXCLUSIV

Trupa A.S.I.A. s-a reunit! Fetele au urcat din nou pe scenă împreună: „Nu am ezitat nicio secundă”
Trupa A.S.I.A. s-a reunit[Sursa foto: wowbiz]

"Această idee nu am avut-o eu, ci managerul meu, soțul meu.  Când vorbeam de acest spectacol, el a venit cu ideea. Am zis imediat că e o idee grozavă, nu mi-ar fi trecut prin cap niciodată. Le-am sunat, ele imediat au răspuns cu atâta bucurie și atâta bucurie a produs acest moment, nu vă puteți imagina., unt niște suflete minunate Mi-a fost atât de dor de colegele mele, sunt niște fete extraordinare. Vă dați seama? Să ai succes de la 16 ani și unde te duci să te ovaționeze o sală întreagă, să te duci la spectacol cu poliția în față și în spate, să trăiești cu  acest succes imens și tu ca și suflet să nu te modifici deloc. Ele sunt mai curate la suflet și mai normale, umane, decât mulți oameni simpli. Le iubesc foarte mult. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că am avut șansa să le cunosc.", a declarat Iana.

Cum s-au simțit memebrele trupei A.S.I.A după ce au urcat pe scenă din nou împreună?

Sorana, Anca și Anemona i-au fost alături Ianei cu această ocazie și au povestit cum au reacționat când colega lor de breaslă le-a propus să urce pe scenă din nou împreună. Toate cele patru membre ale trupei au declarat că nu se știe dacă fanii trebuie să se mai aștepte la astfel de colaborări și pe viitor, însă cu siguranță vor ține legătura în continuare, ca și până acum. De asemenea, ele au precizat și că dacă vor mai avea o astfel de ocazie, vor accepta cu siguranță.

Citeste si: Anca Neacșu, cu lacrimi în ochi, a divorțat: „S-a terminat”. Fostul soț nu a fost prezent în sala de judecată

"Nu am ezitat nicio secundă. Doar ne-am bucurat și de acolo am așteptat să ne vedem. Chiar ne scriam înainte să ne întâlnim că nu mai aveam răbdare. Ne-a fost dor. Noi vorbim mult pe grup. Avem un grup al nostru, noi ținem legătura. Nu avem timp să ne vedem ce-i adevărat, dar de vorbit ne uită Dumnezeu. Zilele astea când ne-am întâlnit la repetiții, eram nevorbite. Noi nu am repetat, am vorbit.", au precizat fetele de la trupa A.S.I.A.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Iana Novac (@iana_novac)

Trupa A.S.I.A a făcut senzație cu cele mai cunoscute piese, iar spectatorii au fost pur și simplu în delir. Se vede că trupa se bucură de același succes ca în anii trecuți. Anca, Sorana și Anemona au dezvăluit cum s-au simțit după ce au urcat pe scenă în vechea formulă după mult timp.

"Am fost emoționate, foarte emoționate. Înainte de concert se simțea atât de tare o forță din public, de la oamenii din jurul nostru, eram atât de încântate, la o lacrimă eram.", au mai spus fetele de la trupa A.S.I.A.