Stiri

Trupa 3 Sud Est va susține un concert aniversar! Când va avea loc evenimentul: „Acest concert va fi ca o mașină a timpului”

Trupa 3 Sud Est va susține un concert aniversar în 2022
Trupa 3 Sud Est va susține un concert aniversar în 2022 [Sursa foto: Instagram]
3 Sud Est, una dintre cele mai populare trupe din România, marchează 25 de ani de la înființare în cadrul unui concert aniversar. Avem detalii în articol!

Fiind un adevarat fenomen muzical, formația 3 Sud Est s-a format în anul 1997, iar la  o luna de la înființare, membrii trupei au lansat single-ul „Ai plecat”, un hit care a stat în fruntea topurilor muzicale. Printre cele mai cunoscute melodii ale formației se regăsesc „Ai plecat”, „De ziua ta” sau „Amintirile”, cea mai de succes piesă a celor trei artiști. 

Trupa 3 Sud Est va susține un concert aniversar în 2022
Trupa 3 Sud Est va susține un concert aniversar în 2022[Sursa foto: Instagram]

În cadrul unui concert aniversar, trupa 3 Sud Est va marca 25 de ani de la înființare. Evenimentul va avea loc în martie 2022 la Sala Palatului din București.

Fanii vor avea ocazia să asculte live atât hit-urile din trecut, cât și piesele noi, cum ar fi „Jumătatea mea mai bună”.

Citeste si: Ce studii are, de fapt, liderul trupei 3 Sud Est, Laurentiu Duţă

„Ne bucurăm nespus că avem această minunată ocazie să ne reîntâlnim cu publicul în București. Acest concert va fi ca o mașină a timpului, în care vom depăna cântece și amintiri din cei 25 ani de la lansare.

Dar și o celebrare a prezentului și a pieselor care mai urmează să bucure publicul nostru. O să cântăm, o să dansăm și o să fim alături unii de alții, ca pe vremuri”
, a transmis trupa.

Citeste si: AUDIO Dimineaţa Nebună. Andra este în culmea fericirii! Piesa ”Jumătatea Mea Mai Bună” a câștigat titlul de „HITUL VERII 2021”

De-a lungul carierei, membrii formației au obtinut numeroase premii importante, printre care se regasesc: Premiile Muzicale Cat Music/Sony Music – Premiul pentru cel mai bine vândut grup al anului (1998); Premiul APTR (Asociația Profesioniștilor din Radio

și Televiziune), pentru videoclipul „Amintirile” (1999); Festivalul Mamaia – Premiul pentru cel mai bun grup dance si Marele Trofeu de la Mamaia (2000); Premiile OTTO – organizate de Bravo România – Premiul pentru cel mai bun grup dance (2000); Premiile Industriei Muzicale Românesti – premiul „The Best Romanian Group Award for the year 2000″; MTV Music Awards – premiul pentru “Cel Mai Bun Cantec”, pentru hitul  ”Clipe” (2004).

Trupa 3 Sud Est va susține un concert aniversar în 2022
Trupa 3 Sud Est va susține un concert aniversar în 2022[Sursa foto: Instagram]

3 Sud Est și Andra- Jumătatea mea mai bună

3 Sud Est- Amintirile