Stiri

TRAILER: Shawn Mendes îi dă voce protagonistului din filmul "Lyle Lyle Crocodile"! Când va fi lansată pelicula

 Shawn Mendes îi dă voce protagonistului din filmul
Shawn Mendes îi dă voce protagonistului din filmul "Lyle Lyle Crocodile" [Sursa foto: Captură YouTube]
Shawn Mendes interpretează o serie de piese originale scrise pentru filmul "Lyle Lyle Crocodile", o adaptare a unei povești pentru copii scrisă de Bernard Waber.

"Lyle Lyle Crocodile" este regizat de Will Speck și Josh Gordon, pe baza unui scenariu scris de William Davies. Pelicula va fi lansată în cinematografe pe 7 octombrie 2022. 

Bazat pe povestea cu același nume scrisă Bernard Waber, filmul îi are în prim plan pe membrii familiei Primm: doamna Primm (Constance Wu), domnul Primm (Scoot McNairy) și fiul lor Josh( Winslow Fegley). Aceștia se mută într-un apartament din New York și fac o descoperire șocantă.

În podul casei lor locuiește un crocodil. În timp ce doamna Primm și principalul dușman al lui Lyle, domnul Grumps (Brett Gelman), sunt îngroziți de animal, Josh și proprietarul lui Lyle, Hector P. Valenti (Javier Bardem), îi asigură că animalul este blând- la urma urmei, -  "poartă o eșarfă și știe să cânte".

Shawn Mendes îi dă voce protagonistului din filmul "Lyle Lyle Crocodile"
Shawn Mendes îi dă voce protagonistului din filmul "Lyle Lyle Crocodile"[Sursa foto: Captură YouTube]

Citeste si: Shawn Mendes, despre cum l-a afectat despărțirea de Camila Cabello: „Acum simt că sunt cu adevărat singur și urăsc asta”

Shawn Mendes a lucrat cu compozitorii Tony Benj Pasek și Justin Paul - duo-ul din spatele musicalurilor "Dear Evan Hansen", "The Greatest Showman" și "La La Land"- pentru a crea coloana sonoră a peliculei.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Shawn Mendes (@shawnmendes)

„A face muzică pentru un astfel de film cu ei a fost un proces plin de inspirație. Totuși, cea mai grea parte este că atunci când cânți pentru un film spre deosebire de un album propriu, trebuie într-adevăr să atingi perfecțiunea cu emoțiile din spatele fiecărui vers și fiecărei note și să o potrivești cu modul în care personajul va fi portretizat pe ecran. A fost o experiență din care am avut de învățat" , a declarat Shawn Mendes  pentru People.

Trailer- „L yle Lyle Crocodile"