Stiri mondene

TRAILER: Mircea Bravo lansează „Mirciulică”, un film de lungmetraj, o comedie, în care va avea rolul principal! Când va avea premiera

Mircea Bravo lansează un film de lungmetraj
Mircea Bravo lansează un film de lungmetraj [Sursa foto: Instagram]
Mircea Bravo, unul dintre cei mai urmăriți vloggeri români, lansează o comedie de senzație. Avem primele imagini în articol!

Mircea Popa, alias Mircea Bravo, a hotărât să treacă la următorul nivel în cariera sa și să filmeze un film de lungmetraj. Îndrăgitul vlogger a anunțat că filmul, la care se lucrează deja, se va numi „ Mirciulică ” și el va fi actorul principal, dar în film vor apărea și actorii din clipurile realizate până acum. În comedie va apărea, bineînțeles, tanti Lenuța (n.a. bunica). Potrivit actorului, investiția în producerea filmului este „de ordinul sutelor de mii de euro”. 

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Mircea Bravo (@mirceabravo)

Acum e testul prieteniei noastre. Vreau să văd câți dintre voi îmi sunteți chiar prieteni adevărați și veniți fizic să vedeți primul nostru film în cinema. Vă pup și aștept să ne vedem”, a declarat Mircea Bravo pe platforma de YouTube.  

Citeste si: Mircea Bravo se căsătorește! Primele declarații despre nuntă, în exclusivitate, la Bară La Bară: „Sunt mai impulsiv de felul meu”

Filmările au avut loc la Cluj-Napoca, Gherla și București, în regia lui Cristian Ilișuan. Producția aparține lui Mircea Popa și Cristian Ilișuan, după un scenariu realizat de echipa de creație care se ocupă și de clipurile de pe internet ale lui Mircea Bravo .  

Mircea Bravo lansează un film de lungmetraj
Mircea Bravo lansează un film de lungmetraj[Sursa foto: Instagram]

„Am început să scriem scenariul la finalul lui Ianuarie și l-am terminat în martie. Apoi l-am revizuit până în iunie, inclusiv la data filmărilor nu era 100% revizuit și pe parcurs apăreau tot felul de schimbări care ajută filmul, ne gândim că actorul poate să mai zică o chestie care să ajute filmul. Este o producție foarte amplă din punct de vedere al producției”, a transmis Cristi Iliușan, regizorul filmului, anul trecut.

Citeste si: Mircea Bravo, live la Bară La Bară, despre cariera sa. Ce ar fi făcut dacă nu ar fi reușit: „Planul B era să mă angajez într-o parte și apoi să văd dacă pot să fac YouTube”

Mircea Bravo lansează o comedie
Mircea Braco lansează o comedie[Sursa foto: Instagram]

Producția va avea premiera abia în octombrie, dar Mircea Bravo a postat deja trailerul, în care oferă publicului câteva secvențe inedite. Îndrăgitul vogger îl va interpreta pe Mircea, un tânăr din provincie, care își încearcă norocul la Capitală, însă lucrurile nu merg tocmai conform planului, așa că este nevoit să se întoarcă acasă, la părinți.  

Mircea Bravo, declarații în exclusivitate despre „Mirciulică”, în Bară La Bară

Mircea Bravo a dezvăuit cum au decurs filmările pentru Mirciulică, cât a costat filmul, însă a vorbit și de ajutorul pe care l-a primit de la oamenii din Cluj. Actorul a fost în urmă cu o lună în Bară la Bară și a dat toate detaliile despre filmul care va apărea în cinema în toamna acestui an.