Stiri

Top 5 filme de Crăciun pe care să le vezi în octombrie și noiembrie

Top 5 filme de Crăiciun pe care să le vezi în octombrie și noiembrie
[Sursa foto: Facebook ]
Pentru iubitorii sărbătorilor de iarnă, filmele de Crăciun sunt o idee bună şi în restul anului. Deşi suntem în octombrie, putem intra deja în atmosferă.

 Unele dintre filmele de Crăciun sunt atât de bune, încât lumea le vizionează şi în restul anului. Iubitorii acstui tip de pelicule şi nu numai, intră deja în atmosfera sărbătorilor de iarnă chiar din octombrie sau noiembrie.

Top 5 filme de Crăciun pe care le poţi vedea şi în restul anului

Top 5 filme de Crăiciun pe care să le vezi în octombrie și noiembrie

 Holidate

Aşa cum probabil că v-aţi dat seama şi din numele filmului, "Holidate" se bazează pe o poveste romantică. Sătui să mai fie singuri, Sloane (Emma Roberts) și Jackson (Luke Bracey) fac o înţelegere îndrăzneaţă, pentru a

scăpa de întrebările şi reproşurile din familie. Cei doi hotărăsc să se cupleze doar de ochii lumii, dar în cele din urmă ajung să se îndrăgostească unul de celălalt.

 Happiest Season

Acesta este un film de Crăciun atipic. Intenţia lui Abby (Kristen Stewart) de a o cere în căsătorie pe iubita ei (Mackenzie Davis), chiar în faţa familiei acesteia se transformă într-un fiasco total. Motivul? Nimeni din familia lui Harper nu ştia despre ea că este lesbiană.

 A Christmas Prince

Protagoniştii acestei pelicule sunt Rose Mclever și Ben Lamb. Comedia romantică este concentrată în jurul poveştii unui reporter, care merge sub acoperire la palatul unui prinţ, pentru a afla cât mai multe secrete din viaţa acestuia. Acolo, ajunge să se îndrăgostească până peste cap.

 Love Actually

Acesta este un film din care chiar avem ce să învăţăm, pentru că în el sunt prezentate poveştile fabuloase ale mai multor persoane, care simt şi trăiesc în moduri diferite Crăciunul. Fiecare personaj trece prin nenumărate peripeţii şi încearcă să se redescopere în perioada sărbătorilor, aşa că poate fi un film inspiraţional pentru mulţi.

 The Holiday

Aceasta este o comedie superbă, perfectă într-o seară de film cu familia. Cameron Diaz şi Kate Winslet sunt protagonistele în această producţie, în care două femeie care nu au nimic în comun, decid să facă schimb de case în perioada sărbătorilor, dezamăgite de ce li s-a întâmplat în ultima perioadă. Amanda lasă luxul din Los Angeles şi se mută în Anglia, în timp ce Iris merge în Statele Unite ale Americii, pentru o vacanţă de neuitat.