Stiri

Top 5 cele mai apreciate seriale anime de pe Netflix

Top 5 cele mai apreciate seriale anime de pe Netflix
[Sursa foto: Facebook ]
Filmele de tip anime sunt din ce în ce mai apreciate şi în Europa. Pe Netflix găsim o mulţime de seriale de acest gen.

 Cultura filmelor şi a serialelor anime este foarte bine dezvoltată în Asia şi mai ales în Japonia, dar europenii sunt tot mai atraşi de acest tip de conţinut. Serialele anime reprezintă o parte importantă din oferta Netflix, aşa că haideţi să vedem care sunt cele mai apreciate producţii de agest gen.

Top 5 seriale anime de pe Netflix

DOTA: Dragon’s Blood

Acest serial este bazat pe celebrul joc DOTA, lansat în 2013 şi are parte de multă acţiune şi violenţă. Această fantezie epică urmăreşte povestea lui Davion, un Cavaler al Dragonului care se regăseşte într-o bătălie deloc plăcută, între un dragon şi un demon.

Demon Slayer: Kimetzu no Yaiba

Povestea acestui serial este concentrantă asupra lui Tanjiro, un băiat care rămâne fără familie, după ce aceasta este atacată şi ucisă de demoni. Una dintre surorile sale supravieţuieşte, însă şi aceasta se transformă în demon. În încercarea de a-şi salva sora şi de a-şi răzbuna familia, Tanjiro devine ucigaşul de demoni.

Bleach

În Bleach, este vorba despre Ichigo, un luptător responsabil de protejarea umanității de sufletele rele și de ghidarea celor recent plecați în viața de apoi. Pe cât de înfricoşător este acest serial, pe atât este de captivant.

Great Pretender

Dacă vă plac filmele cu hoţi, spargeri şi înşelăciuni

Citeste si: TOP 7 filme subevaluate care au depășit toate așteptările în ultimul deceniu

, "Great Pretender" este varianta perfectă de tip anime. Povestea urmărește un tânăr escroc japonez care sfârșește prin a se încurca în escrocherii mult mai mari decât ar fi putut el însuși să gândească vreodată. Pe măsură ce serialul avansează, veți avea parte de o privire mai profundă în povestea fiecărui personaj principal, pe măsură ce escrocheriile elaborate se desfășoară. 

Food Wars!

Dacă nu ştiaţi, mâncarea reprezintă o parte importantă din cultura anime. În acest serial este vorba despre un tânăr bucătar, care lucrează în restaurantul tatălui său din Japonia. El este împins într-o lume cu totul nouă a gătitului, atunci când începe să studieze la o academie culinară, cu unii dintre cei mai buni tineri bucătari din lume.