Stiri

Top 10 cele mai frumoase mesaje de ”La mulți ani” pentru prieteni și familie

Top 10 cele mai frumoase mesaje de ”La mulți ani” pentru prieteni și familie
Top 10 cele mai frumoase mesaje de ”La mulți ani” [Sursa foto: PixaBay, colaj Radio Impuls]
Dacă eşti în căutarea unui mod inedit de a spune "La mulţi ani!" persoanelor dragi, aici este locul perfect. Vezi mai jos selecţia noastră de urări!

Prietenia și familia sunt cele două binecuvântări pe care trebuie să și le dorească orice om, dincolo de orice bogăție materială. Un om cu adevărat bogat este cel care nu este niciodată singur cu adevărat și știe că, orice s-ar întâmpla, cineva este întotdeauna acolo pentru a-l ajuta și a-l încuraja. Zilele de naștere sunt mereu un motiv de bucurie și un eveniment extrem de așteptat atât de omagiat, cât și de oamenii care îl înconjoară. În

astfel de zile, persoanele sunt înconjurate de atenție, cuvinte frumoase, cadouri și cele mai dragi ființe din viața lor. Ți-am pregătit o listă cu cele mai frumoase mesaje, gânduri sincere și urări calde pe care le poți adresa persoanelor care ți-au devenit parte din viață și din suflet pe parcursul vieții. 

Top 10 cele mai frumoase mesaje de ”La mulți ani” pentru prieteni și familie
Top 10 cele mai frumoase mesaje de ”La mulți ani”[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Mesaje de Rusalii 2023: Imagini cu text pentru această zi de mare sărbătoare

Top 10 cele mai frumoase mesaje de ”La mulți ani” pentru prieteni

Un prieten bun este persoana care te poate înțelege și fără cuvinte. E suficient să te privească în ochi pentru a înțelege în ce dispoziție ești, ce este în sufletul tău și dacă nu cumva zâmbetul îți ascunde neliniștea și grijile. Iată cel mai frumos mod de a spune La mulţi ani! 

1. "Fiecare grădină trebuie să aibă un trandafir, fiecare față trebuie să aibă un zâmbet, fiecare fir de iarbă trebuie să aibă rouă și fiecare om trebuie să aibă un prieten/o prietenă ca tine! La mulți ani".

2. "Dragă prietenă! Să-ți dea viața cât mai mult posibile oportunități fericite și momente pline de bucurie. Iar obstacolele le vom depăși împreună – pentru asta și există prietenia adevărată! La mulți ani".

3. "Astăzi te-ai născut și poți să-ți pui noi dorințe. Uită-te la viață cu mare pasiune și pierde uneori sentimentul timpului. Nu te opri pe drumul vieții, grăbește-te către scopul tău, iar dacă există un pericol în calea ta, permite-i îngerului să-ți trimită prietenii în ajutor. La mulți ani".

4. "Lasă viața să te placă, dragul meu prieten. Să te ardă în suflet cu dragoste, să te inunde cu succes și să te înzestreze cu diploma celui mai sănătos și fericit om! Să te aștepte sute de victorii înainte, surprize plăcute, vise reale, iar bucuria să fie cu tine până la bătrânețe. Spun asta din inimă! La mulți ani".

5. "Prietene! De la viață ia tot ce este mai bun și bucură-te de fiecare zi. Viața să se scurgă ca un râu, lin și fără obstacole. Sufletul să se înalțe de fericire în al nouălea cer, iar inima să bată fericită. Cu cât e mai veche prietenia noastră, cu atât ești mai de neprețuit! La mulți ani".

6. "Lasă anii să treacă lent, ușor și frumos. Fii mereu fericită și bucuria să te găsească oriunde! La mulți ani, prietena mea dragă!".

7. "Dragă prietenă, îți doresc în această zi numai fericire, atenție, iubire, sprijin și oameni scumpi alături. Fiecare vis să se adeverească și să-ți aducă o mare plăcere. Fii sănătoasă și molipsește-i pe toți cei din jur cu zâmbetul tău magic! Meriți toate stelele de pe cer! La mulți ani".

8. "La mulți ani, dragă prietenă! Îți doresc să ai întotdeauna zâmbetul pe față, succesul să te însoțească oriunde, fericirea să fie imensă, iar dragostea pasională. Îți mai urez ca toate eșecurile să te ocolească, iar armonia și bucuria din casă să nu te părăsească nicicând. Să rămâi mereu “tu”. Să lași razele soarelui să pătrundă în viața ta într-un ritm uluitor și să îți dea căldura și lumina necesară".

9. "Dragă prietena mea, în ziua ta specială, îți trimit cele mai sincere urări de bine! La mulți ani și sărbătorire minunată!".

10." La mulți ani, scumpa mea prietenă! Sper ca acest nou capitol din viața ta să fie plin de reușite și de zile frumoase! Te iubesc!".

Top 10 cele mai frumoase mesaje de ”La mulți ani” pentru prieteni și familie
Top 10 cele mai frumoase mesaje de ”La mulți ani” [Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Mesaje de Sfânta Maria 2023: Cele mai frumoase gânduri pentru cei dragi

Top 10 cele mai frumoase mesaje de ”La mulți ani” pentru familie

Familia este şi ne va fi mereu apropiată. Membrii familiei sunt cei care ne iubesc necondiționat și care ne sunt alături la bine și la greu. Vreți să le transmiteți persoanelor dragi cele mai frumoase urări de ziua de naştere, dar se întâmplă să rămâneți în pană de idei. Aici intervenim noi, cu o listă de mesaje speciale. 

1. "Mulțumesc, mamă, pentru știința ta înțeleaptă, pentru lipsa de griji din copilăria mea și pentru faptul că pășești cu mine împreună în această viață. Să îți dea Dumnezeu sănătate, zile însorite și pace în casă. La mulți ani". 

2. "De ziua ta, mămico, vreau să-ți mulțumesc pentru fiecare moment minunat al vieții mele, pentru trecutul interesant, pentru viitorul misterios și pentru prezentul fericit. Mult optimism și putere spirituală! La mulți ani".

3. "Mama mea iubită, îți doresc două lucruri importante – sănătate și răbdare, pentru că sănătatea ta este liniștea noastră, iar răbdarea ta este bunăstarea noastră. Îți cer iertare pentru cuvintele mele uneori tăioase, oricum ești cea mai iubită ființă. Întotdeauna mă încălzești cu căldura maternă atunci când mă simt rău. Te iubesc foarte mult, scumpa mea! Fii fericită!".

4. "Mama mea frumoasă! Ce bucurie e să mă trezesc în fiecare dimineață și să știu că te am! Mi-ai dat șansa să trăiesc pe această planetă și să admir totul din jurul meu: fluturele mic, floarea frumoasă, apusul soarelui sau oceanul albastru. Sper ca ziua de naștere să-ți aducă numai clipe plăcute care nu se vor sfârși niciodată! La mulți ani".

4 "Timpul se grăbește, dar rămâi mereu pentru mine simbolul frumuseții și exemplul de urmat. Mami, ești ideală, întotdeauna mi-am dorit să devin ca tine. Păstrează-ți feminitatea mereu. Te felicit, mamă, și nu voi înceta să repet că te iubesc! La mulți ani".

5. "Dragă tată! Te felicităm cu ocazia zilei de naștere! Fie ca soarta să te apere de tristeți și neplăceri, de dușmani, de prieteni falși, de nenorociri! Să-ți dea Dumnezeu sănătate, bucurii, succes! La mulți ani".

6. „La mulți ani, tatăl meu drag! Îți doresc sănătate, bucurii și să rămâi mereu aceeași persoană minunată pe care o cunosc și iubesc. Sper să petreci această zi alături de cei dragi ție și sărbătoriți împreună toate momentele speciale.”.

7. „Tatăl meu drag, în această zi specială, îți mulțumesc pentru toate momentele minunate pe care le-am petrecut împreună și pentru toată dragostea și sprijinul tău. Tu ești un exemplu pentru mine de integritate și de devotament și îți doresc o zi minunată! La mulți ani!”.

8. "Tatăl meu drag, în această zi specială, îți mulțumesc pentru toate momentele minunate pe care le-am petrecut împreună și pentru toată dragostea și sprijinul tău. Tu ești un exemplu pentru mine de integritate și de devotament și îți doresc o zi minunată! La mulți ani!”.

9. Tăticule, la mulți ani! Zâmbetul tău drag, grija, mâinile gingașe și puternice în același timp, inima plină de bărbăție, au devenit pentru mine confirmarea că bărbatul adevărat există. Te iubesc, tăticule, și îți doresc sănătatea și tinerețea lui Superman, succese nemaipomenite și bunăstare.”.

10. "Dragul meu frate, cu ocazia zilei tale de naștere, îți doresc tot binele din lume. Fie ca anul care vine să-ți aducă realizări, momente frumoase și împliniri pe toate planurile. Ești o persoană minunată și mă bucur că te am în viața mea. La mulți ani și sărbătorire cu zâmbetul pe buze!”.