Stiri mondene

Cine este, de fapt, mama lui Fuego? Mult timp s-a crezut că artistul este fiul Irinei Loghin

Irina Loghin și Fuego
Mulţi credeau că Irina Loghin este mama lui Fuego [Sursa foto: Instagram Fuego și Irina Loghin]
Puțini știu cine este mama lui Fuego. Legătura strânsă de pe scena muzicală dintre Fuego și Irina Loghin i-a făcut pe mulți să creadă că el este fiul celebrei cântărețe de muzică populară.

Fuego este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de la noi din țară, pe lângă vocea deosebită este și unul dintre cei mai buni actori, compozitori, moderatori și realizatori de televiziune, dar și om de radio, dar și editorialist. 

Cine este, de fapt, mama lui Fuego

Fuego, pe numele real Paul Surugiu, este unul dintre cei mai de succes artiști din România, de-a lungul carierei sale de succes, el a intrat în posesia a opt discuri de aur și două de platină, pentru vânzările albumelor sale, care până în acest moment, depășesc numărul de 35.

Artistul pune pasiune în tot ceea ce face și a compus peste 150 de cântece. Însă puțini știu cine este mama lui Fuego. Legătura strânsă de pe scena muzicală dintre Fuego și Irina Loghin i-a făcut pe mulți să creadă că el este fiul celebrei cântărețe de muzică populară, dar mama celebrului cântăreț este Eugenia Surugiu. Mama artistului este o prezență foarte discretă, care și-a sprijinit fiul din spatele camerelor de filmat și de puține ori a fost văzută.
Recent, Fuego a publicat un mesaj emoționant pe o platformă de social media. Interpretul a vorbit despre mama lui și o consideră o eroină pentru sacrifiile uriașe pe care le-a făcut, alegând să își dedice viața formării lui.

Fuego
Fuego o consideră pe mama sa o eroină[Sursa foto: Instagram Fuego]

Citește și: Ce spune Dan Negru despre Fuego, invitatul său din ediția de duminică “Tu urmezi!”: „N-am prea zis-o, dar o zic acum, la televizor!”

Mesajul transmis de Fuego pentru mama sa

„Mama mea, Eugenia, este fără doar și poate, eroina mea. Și-a sacrificat destinul, a clădit și nu a cerut niciodată lauri pentru asta. A înțeles că viața ei este formarea mea și nu a ezitat niciodată în îndeplinirea acestui vis special. Parcă de fiecare dată mi se pare că nu-i mulțumesc suficient pentru ce sunt azi, pentru ce m-a învățat, pentru tresăririle ei.

Mama este omul la care eu revin mereu și care mă înțelege, mă ascultă și-mi oferă cele mai calde și sincere sfaturi. Nu i-a fost simplu în viață, a renunțat la multe din visele ei, a muncit și mi s-a dedicat în totalitate, luptând cumva cot la cot cu mine pentru ascensiunea mea din toți acești ani. M-a susținut necondiționat, mi-a deschis porți, a avut grijă de mine și cred din suflet că i-am împlinit așteptările!”, a
spus Fuego.

Citește și: Fuego, despre lecțiile pe care le-a învățat în ultimii ani: ”Oamenii se lovesc la orice pas”. Cum a reușit artistul să stea departe de toate scandalurile