Stiri

Imagini sfâșietoare cu copiii tinerei însărcinate care a murit din cauza neglijenței cadrelor medicale. Micuții au aprins lumânări în memoria mamei lor

Imagini sfâșietoare cu copiii tinerei însărcinate care a murit din cauza neglijenței cadrelor medicale
Copiii Alexandrei au aprins o lumânare pentru mama lor
Copiii Alexandrei Ivanov, mămica din Botoșani care a murit în spital, au aprins lumânări în fața Prefecturii, loc unde a apărut un altar pentru aceasta. Imaginile surprinse au devenit virale pe internet, iar momentul este unul sfâșietor.

În ultima perioadă, mai multe cazuri cutremurătoare au fost semnalate în spitalele din țara noastră. Un astfel de incident s-a produs din păcate și în cadrul Spitalului Județean din Botoșani, unde o tânără însărcinată și-a pierdut viața din cauza neglijenței medicilor. În ciuda faptului că femeia a ajuns la spital în cursul serii, având dureri foarte mari, cadrele medicale au internat-o fără a interveni. Mai mult, pe tot parcursul nopții, Alexandra a solicitat ajutor medical, însă a fost ignorată de medici.

Astfel, după o noapte de chinuri, femeia a murit în dimineața următoare.

Pe data de 11 septembrie, Alexandra ar fi împlinit frumoasa vârstă de 26 de ani, dar ar fi celebrat și 7 ani de căsătorie cu soțul ei. Familia și apropiații au mers la mormântul tinerei, iar fratele ei a postat pe Facebook imagini dureroase cu nepoțeii lui, care aprind lumânări în memoria mamei lor. 

Copiii Alexandrei au aprins o lumânare pentru mama lor
Copiii Alexandrei au aprins o lumânare pentru mama lor

"Vă dați seama că micuții au nevoie și de o figură maternă, sunt niște probleme. Mama Alexandrei e asistentă nu poți să o scoți in câmpul muncii. Sunt trei copii nu poți să stai doar după program cu ei. Am vorbit cu protecția copilului am încercat să se găsească soluții. Foarte mult s-a implicat și adresez mulțumiri ministrului Familiei”, a explicat avocata familiei Ivanov, potrivit informațiilor apărute în presă.

Citește și: "Mulțumesc Doamne, că se putea și mai rău". Mira, implicată într-un accident rutier. Cum se simte artista în aceste momente și cum s-a întâmplat totul

Revoltă și lacrimi după moartea gravidei din Botoșani. Proteste în fața Prefecturii

Cetățenii orașului nu au rămas indiferent la drama cumplită a tinerei care a murit cu zile. Inițial s-a început cu un protest, unde oamenii au mărșăluit pe străzile din Botoșani cerând dreptate, acum a devenit o comemorare liniștită.

Nu se mai scandează și nu se mai recurge la violență. Deci a trecut aproape o lună, zeci de oameni ies zilnic în Piața Revoluției, purtând pancarte în care cer schimbarea sau menționează unele cuvinte ale Alexandrei „ Nu am aer ”.

Proteste în fața Prefecturii după moartea Alexandrei
Proteste în fața Prefecturii după moartea Alexandrei

Citește și: Rona Hartner, lovituri chiar de la persoanele apropiate ei: "Nu m-a ajutat niciunul. Trebuie să înțeleg că unele uși se închid pe viață"

"Dreptate pentru Alexandra”, „Vinovații să plătească”, ”Nu am aer”, se arată pe pancartele scrise de cetățeni.