Stiri mondene

Toată lumea plânge pentru plecarea Anei Porgras din Survivor România: „A plâns toată echipa din spate”

Toată lumea plânge pentru plecarea Anei Porgras din Survivor România
Fanii din mediul online și nu numai, sunt devastați de placarea Anei Porgras de la Survivor România. Concurenta spune că a plâns și echipa din spate la plecare

Nimeni nu aștepta ca Ana Porgras să iasă din competiția Survivor România atât de devreme, mai ales că era una dintre cele mai bune concurente din echipa Faimoșilor. Plecarea Anei a provocat foarte multă tristețe în rândul echipei, dar și în rândul fanilor care au deschis chiar și o petiție pentru întoarcerea Anei în competiția Survivor România. 

Într-un interviu oferit jurnaliștilor de la Wowbiz, Ana Porgras a declarat că în momentul eliminării ei toată lumea s-a întristat și a plâns până și echipa din spate. În momentul în care Dan Pavel a pronunțat numele ei a fost un adevărat șoc pentru fosta campioană mondială și nici măcar atunci nu și-a putut da seama ce se întâmplă cu adevărat în jurul ei. 

Ce spune Ana Porgras despre despărțirea de Zanni de la Survivor România

Cu toate că nu a vrut să arate în fața publicului cât este de tristă de faptul că urmează să plece din competiția vieții sale,

Ana a mărturisit că din momentul în care a ieșit pe ușile de la consiliul de la eliminare a plâns enorm și știa că și Zanni face la fel. 

 

Toată lumea plânge pentru plecarea Anei Porgras din Survivor România

„Când ne-am strâns ultima oară în brațe, în sufletul meu era o tristețe extraordinară că plec și că îl las acolo și că poate nu o să mai aibă cu cine să vorbească, să se deschidă. A fost un moment în care eu nu am vrut să îi arăt lui că sunt devastată și el mie la fel. Că drept dovadă, după ce ne-am despărțit, după ce eu am plecat, el a început să plângă și eu am plâns din tot sufletul. Cred că a plâns toată lumea cu mine, a plâns toată echipa din spate, nu se aștepta nimeni să plec. Când am auzit numele meu, am crezut că face domnul Dan o chestie când spune toate numele. Eram în stare de șoc, nu realizăm că eu ies din competiție”, a declarat Ana Porgras. 

Ana Porgras a dezvăluit că în momentul în care a plecat din competiție ar fi vrut să-i spună mai multe lui Zanni, însă emoțiile au copleșit-o. 

Toată lumea plânge pentru plecarea Anei Porgras din Survivor România

„Aș fi vrut să îi spun lui Zanni că am încredere în el mie la mie, că a fost  persoană care m-a susținut cel mai mult și că îi mulțumesc din tot sufletul, că e o forță a naturii și că nimic nu o să îl dărâme în competiția asta și că ne vedem acasă. Sper să reușească să treacă repede peste plecarea mea, să se adune și să nu se laase dărâmat și să fie un om bun. Eram persoană care îi spunea mereu să se liniștească, să nu se mai certe și sper să își aducă aminte de cuvintele mele când va ceda. Cred că Zanni se va adapta foarte bine și cred că, chiar dacă va spune că nu o să mai tragă, pe traseu va trage la fel de tare pentru echipa. Chiar dacă am plecat și va face stafetele cu Elena, cred că va trage la fel de tare să aducă puncte pentru Faimoși” , a povestit Ana Porgras despre Zanni.