Stiri mondene

Ana Porgras, noi declarații după ce a fost eliminată din Survivor România: „Nu vreau să cred că echipa a lucrat împotriva mea”

Ana Porgras, noi declarații după ce a fost eliminată din Survivor România
Ana Porgras este ultima concurentă care a ieșit din competiția Survivor România, nominalizată fiind de Jador. Nimeni nu se aștepta ca gimnasta să iasă acum.

Ana Porgras ieșit aseară din competiția Survivor România după o luptă grea în Republica Dominicană. Concurenta a fost nominalizată de Jador după ce acesta a ieșit favoritul publicului. Invitată prin intervenție directă prin Skype în emisiunea Teo Show, fosta campioană a făcut noi declarații despre plecarea sa din competiție.

Ana Porgras, noi declarații după ce a fost eliminată din Survivor România

„Mă bucur că am ieșit o învingătoare, după un traseu foarte greu. Cred că am adus toate punctele care se puteau aduce pe traseul acela. Oamenii nu s-au așteptat că Jador să mă nominalizeze pe mine. Dar eu mă așteptăm să mă nominalizeze Jador, pentru că și la consiliul precedent tot pe mine m-a nominalizat”, a spus Ana Porgras. 

Ce spune Ana Porgras despre nominalizarea lui Jador 

Fosta gimnastă nu este supărată pe Jador pentru nominalizarea pe care acesta a făcut-o, dar spune că ar fi putut să nominalizeze în așa fel încât să nu iasă ea din competiția Survivor. 

Ana Porgras, noi declarații după ce a fost eliminată din Survivor România

„Nu cred că a votat știind că nu o să plec. Dacă voia să facă strategia asta, putea să îl voteze pe Culită Sterp. Culită e mult mai cunoscut, mai susținut și nu ar fi ieșit. Culita a venit cu un nume, îl știau atâția oameni. Eu nu eram atât de cunoscută, nu aveam atât de mulți fani, ci doar cei care erau fani ai sportului. Jador nu mi-a spus nimic înainte, singură conversație pe care am avut-o a fost după prima nominalizare și l-am întrebat de curiozitate de ce m-a nominalizat și a spus că a votat Ana din punct de vedere sportiv.  Nimeni nu și-ar fi dorit să plece nimeni, cred că și Jador a realizat ce a făcut după ce m-a nominalizat. Eu am zis de la început că voi vota sportiv. Cel care ar fi meritat să fie nominalizat era Cătălin Moroșanu, după cum s-a văzut și la votul meu de la Consiliul de nominalizare. Nu vreau să cred că echipa a lucrat împotriva mea. Nu vrea să cred că a vrut să dea în Zanni prin mine”, a mai spus Ana Porgras, la Teo Show.