Stiri mondene

Prima reacție a Anei Porgras după ce l-a văzut pe Zanni plângând la eliminarea ei: „Îmi doresc să știe că...”

Prima reacție a Anei Porgras după ce l-a văzut pe Zanni plângând la eliminarea ei
Ana Porgras a oferit declarații în exclusivitate despre momentul în care a plecat din competiția Survivor România.

Ana Porgras a plecat din Survivor România, fiind nominalizată spre eliminare de către Jador, iar plecarea ei a stârnit un val de reacții în mediul online. Fosta gimnastă a vorbit în cadrul unui interviu despre plecarea ei din cadrul competiției și a dezvăluit care a fost reacția ei când l-a văzut pe Zanni plângând în hohote .  

Prima reacție a Anei Porgras după ce l-a văzut pe Zanni plângând la eliminarea ei

„Mi-aș fi dorit din tot sufletul să rămân în competiție și să ajung până în finală. Reacția lui Zanni eu nu o știam pentru că el a avut acea reacție după ce am plecat eu, însă când va ieși din competiție îmi doresc să știe că după ce am ieșit de pe ușa respectivă am plâns din sufletul meu jumătate de oră. Ne-am sincronizat (n.red. cu Zanni) chiar și la plâns”, a declarat Ana Porgras în cadrul emisiunii Ștafeta Mixtă. 

Ana Porgras, declarații emoționante după plecarea din Survivor România: „Am ieșit mult prea devreme”

Ana Porgras își dorea enorm să ajungă în marea finală a competiției Survivor România și spune că i se pare că a ieșit mult prea devreme. De altfel, momentul plecării ei a fost unul extrem de emoționant, astfel că Ana Porgras a fost întrebată care a fost prima persoană care a venit să-i aline durerea. 

„Am ieșit mult prea devreme după părerea mea. Am stat și m-am gândit la toate posibiitățile din lume de ce s-a întâmplat așa. Însă viața îmi demonstrează încă o dată că e imprevizibilă. Nu știi niciodată ce se întâmplă și nu știi niciodată unde te duce. De asta trebuie să apreciezi totul. A venit domnul doctor și a stat de vorbă cu mine. Noi am avut o relație de prietenie destul de bună. Mi-a zis că e ok să plâng, e ok să fiu tristă și să las sentimentele să curgă”, spune Ana Porgras. 

Despre prietenia pe care a avut cu Zanni în competiție, Ana Porgras poate spune că s-au susținut reciproc și Zanni a fost cel care i-a spus, de fiecare dată când ceda, că încă nu este timpul să plece acasă. 

Prima reacție a Anei Porgras după ce l-a văzut pe Zanni plângând la eliminarea ei

„Eu în competiția asta l-am susținut din tot sufletul pe Zanni și el pe mine. Știam că își căuta o susținere și în competiția aia eu eram aia care era tot timpul lângă el. Am avut momente în care am vrut să plec acasă și Zanni a venit și m-a susținut. În primele două săptămâni mi se părea imposibil ce se întâmpla. Mi se părea că am făcut un lucru rău în viață și am ajuns în junglă. Zanni e un tip foarte puternic. Și cu toate că și el se gândea la casă și la ce se întâmpla, nu l-am auzit o dată să plângă. A fost tot timpul omul care spunea `o să ajung până în finală, o să lupt până la capăt`”, a mai spus Ana Porgras.