Stiri mondene

Tina Turner, momente grele din cauza familiei, dar și a lipsurilor financiare. Regretata artistă a fost abandonată de părinți

Tina Turner, momente grele din cauza familiei
Tina Turner [Sursa foto: Hepta, colaj Radio Impuls]
Au ieșit la iveală detalii neștiute despre viața pe care a dus-o Tina Turner. Regina Rock n’ Roll-ului a trăit o copilărie extrem de dificilă, într-un cadru marcat de absența părinților.

A fost una dintre cele mai bune voci din toate timpurile și, chiar dacă s-a bucurat de un succes formidabil, a ascuns multă suferință în suflet. Traiectoria legendarei vedete a fost un real carusel de emoții, viața ei fiind marcată de un număr de tragedii care au marcat-o pentru totdeauna. Regina Rock n’ Roll-ului a cunocut greutățile încă de la o vârstă fragedă. Mama regretatei artiste, Zelma, a fost victimă a abuzului domestic, suferind violențe din partea tatălui artistei, Floyd Bullock.

Abandonată de părinți atunci când au divorțat, Tina Turner și sora ei au fost crescute de bunici. Au dus o viață modestă, plină de lipsuri și nu se gândea niciodată că va avea un succes răsunător. 

Cele mai puternice amintiri ale Tinei sunt legate de confruntările dintre părinții săi, care aproape niciodată nu reușeau să cadă de acord. În cele din urmă, mama artistei nu a mai rezistat în acest mediu dăunător și a luat decizia dificilă de a-și părăsi familia.

Din dorința de a avea o viață mai bună și un viitor în care lipsurile să nu-i umbrească existența, femeia și-a abandonat cele două fiice și a dispărut fără urmă.

Citește și: Tina Turner a lăsat în urmă o avere impresionantă: Cum a făcut bani cântăreața înainte să se stingă din viață la 83 de ani?

Tina Turner, agresată și abuzată de fostul soț, Ike Turner: "M ă alegeam mereu cu un ochi învinețit, cu nasul rupt sau o coastă fracturată"

De-a lungul vieții, Tina Turner a trecut prin unele momente grele. Între anii 1962 și 1978, regretata artistă a fost căsătorită cu un bărbat violent și agresiv, care a torturat-o din punct de vedere fizic și emoțional. Ike Turner, fostul soț al artistei, ar fi fost dependent de droguri, purtându-se îngrozitor cu mama copiilor săi. Acesta ar fi abuzat-o pe Tina Turner și ar fi bătut-o de față cu ai ei copii.

Tina Turner, agresată și abuzată de fostul soț, Ike Turner
Tina Turner, agresată și abuzată de fostul soț, Ike Turner[Sursa foto: Hepta]

„Era crud pentru că depindea de mine. Nu-i plăcea că depindea de mine. Și nu doream să mă bat cu el, fiindcă mă alegeam mereu cu un ochi învinețit, cu nasul rupt, cu o buză spartă sau o coastă fracturată”, a mărturist Tina Turner.

Citește și: „Nu mă puteam ţine pe picioare. Mi-era prea ruşine să cer ajutor”. Tina Turner a vrut să se sinucidă din cauza problemelor de sănătate

Au urmat mulți ani de suferință, în care cântăreața a îndurat bătăile și ieșirile sale nervoase. A ajuns la spital de câteva ori, cu arsuri pe piele sau chiar cu o ruptură de falcă. Cum era înspăimântată de opinia publică, a evitat să povestească cuiva chinurile pe care le-a suportat. Târziu, abia când a reușit să rupă în permanență legătura cu soțul său, Tina Turner a avut curajul să spună unei lumi întregi coșmarul pe care l-a trăit.